Facebook Pixel Απίστευτο! Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 18 σταματάει στα 31 το ποδόσφαιρο
| 2021-06-22 20:47:00

Απίστευτο! Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 18 σταματάει στα 31 το ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Απίστευτο! Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 18 σταματάει στα 31 το ποδόσφαιρο

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (22/6) καθώς σύμφωνα νε τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του, ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης που κατέκτησε την Super League το 2018, είναι πολύ κοντά να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 31 ετών λόγω των προβλημάτων με τους τραυματισμούς 

ΑΕΚ - Γιάκομπ Γιόχανσον: Σύμφωνα με τα σουηδικά ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της Ένωσης είναι πολύ κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τελευταίο τραυματισμό που υπέστη. Ο 31χρονος έχει υποστεί τρεις ρίξεις χιαστού και στα δύο γόνατα, ενώ τον Μάρτιο χειρουργήθηκε ξανά μιας και ένιωσε νέες ενοχλήσεις, όμως η αποκατάστασή του δεν πήγε όπως το περίμενε.

Ο πρώην παίκτης της Ένωσης υπενθυμίζουμε ότι από το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε από την Ρεν είναι ποδοσφαιριστής της Γκέντεμποργκ. Μάλιστα και οι ίδιοι οι Κιτρινόμαυροι έστειλαν το δικό τους αντίο στον ποδοσφαιριστή, με μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει το κύπελλο του 2016 και το πρωτάθλημα του 2018. "Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας", έγραψε η ΑΕΚ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags