Facebook Pixel Euro 2020: Το παίρνει... πάνω της η UEFA - Ερευνά το περιστατικό κατάσχεσης σημαίας ΛΟΑΤΚΙ στο Μπακού (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-05 00:20:00

Το παίρνει... πάνω της η UEFA - Ερευνά το περιστατικό κατάσχεσης σημαίας ΛΟΑΤΚΙ στο Μπακού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το παίρνει... πάνω της η UEFA - Ερευνά το περιστατικό κατάσχεσης σημαίας ΛΟΑΤΚΙ στο Μπακού (ΦΩΤΟ)

Ένα αρκετά περίεργο συμβάν έγινε στην αναμέτρηση της Δανίας με την Τσεχία, στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, όπου άνδρας ασφαλείας του γηπέδου πήρε μια σημαία στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που κρατούσε ένας Ρόλιγκαν.

Euro 2020: Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση κατάσχεσης μιας σημαίας στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, από άνδρα ασφαλείας πριν τον αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, μεταξύ Δανίας και Τσεχίας στο Μπακού.

Μάλιστα η UEFA πρόκειται να προχωρήσει σε έρευνα για το συμβάν, μιας και όπως ανέφερε δεν έχει δώσει τέτοια οδηγία στους ανθρώπους της φύλαξης των γηπέδων, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που την κρατούσε ήταν μεθυσμένος και κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του.
 
Παράλληλα τονίζεται ότι οι άνθρωποι της ασφαλείας επέτρεψαν στον Δανό, παρά την κατάστασή του, να παραμείνει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags