Facebook Pixel Έπος! Ελληνική ομάδα έκπληξη μετά τον Μέσι πήρε και τον Ριβάλντο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-11 23:28:00

Έπος! Ελληνική ομάδα έκπληξη μετά τον Μέσι πήρε και τον Ριβάλντο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπος! Ελληνική ομάδα έκπληξη μετά τον Μέσι πήρε και τον Ριβάλντο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα φαινόταν αν μια ομάδα είχε στην σύνθεσή της τόσο των Αργεντίνο σούπερ σταρ, αλλά και τον μύθο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και μάλιστα αν αυτή δεν αγωνιζόταν καν στην Super League αλλά σε μικρότερη κατηγορία;

Πανσερραϊκός: Η ομάδα από τις Σέρρες ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην Super League 2 έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο, μιας και μετά την πρόσληψη του Καταλανού τεχνικού Ζεράρ Σαραγόσα προχωράει σε πολύ δυνατές μεταγραφές.

Έτσι μετά τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, που παίζει στόπερ, προχώρησε και στην μεταγραφή του Ριβάλντο Αντόνιο Κορέα Μπαρμπόσα​, που είναι από την Κολομβία και παίζει επιθετικός. Τι σημάνει αυτό; Ότι οι Ερυθρόλευκοι μετά τον Ιβοριανό Μέσι, θα έχει και... Ριβάλντο στην ομάδα με τα ονόματα να προκαλούν... τρόμο!

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Rivaldo Antonio Correa Barbosa. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2024.

Ο Rivaldo Correa είναι γεννημένος στις 7/9/1999 και αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο νεαρός λατινοαμερικάνος, είναι διεθνής με την U20 της Κολομβίας, αγωνιζόμενος το 2019, σε 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος Λατινικής Αμερικής U20, στη Χιλή.

Ξεκίνησε την καριέρα το 2017 με την ομάδα της Ριονέγκρο Αγκίλα, στην δεύτερη κατηγορία της Κολομβίας, έχοντας 1 συμμετοχή και 1 γκολ σε 10 αγώνες. Το 2018 μεταγράφηκε στην ιστορική Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν των 6 τίτλων και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ ήταν και φιναλίστ του κυπέλλου.

Το 2019 βρέθηκε στην Κορτουλούα έχοντας 23 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ενώ το 2020, φόρεσε την φανέλα, των Λεόνες, έχοντας 5 γκολ σε 16 αγώνες", αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags