Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν πολλά λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - Όχι για Τιάγκο Σίλβα"
| 2021-07-15 12:40:00

"Καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν πολλά λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - Όχι για Τιάγκο Σίλβα"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν πολλά λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - Όχι για Τιάγκο Σίλβα"

Ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών και η "χρυσή" πρόταση για παικταρά. Ανάλυση στο sportdog.gr για τον Μάρκους Έντουαρντς. Η σεζόν που έκανε στην Πορτογαλία, τα χρήματα που ζητάει η Γκιμαράες και το ενδεχόμενο να φύγουν... πακέτο οι Τιάγκο Σίλβα και Πέπε.
 

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάρκους Έντουαρντς ο Μίγκελ Κορέια, σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς ο νεαρός Άγγλος εξτρέμ φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στους Πειραιώτες.

 

Ο αρχισυντάκτης τής εφημερίδας A΄ Bola, που γνωρίζει άριστα τόσο το πορτογαλικό όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρασε από ακτίνες Χ τον Έντουαρντς αλλά και τον Αμπραχάμ Μάρκους, της Φεϊρένσε, που επίσης ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

 

"Καλή πρόταση Ολυμπιακού στη Γκιμαράες - Δεν θέλουν Τιάγκο Σίλβα - Χρήματα και έμψυχο υλικό"

 

"Ο Έντουαρντς είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει ανάμεσα στην Γκιμαράες και τον Ολυμπιακό. Γιατί το ρεπορτάζ εδώ, στην Πορτογαλία, αναφέρει ότι περιμένουν πολύ καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Μ. Κορέια.

 

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να δώσει 5 εκατ. ευρώ συν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, για να αποκτήσει τον Έντουαρντς.

 

"Η Γκιμαράες θέλει και χρήματα και έμψυχο υλικό για να τον παραχωρήσει. Τον Πέπε τον θέλει ξανά στο ρόστερ της αλλά τον Τιάγκο Σίλβα δεν ξέρω αν τον θέλουν. Πάντως περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Έντουαρντς".

 

"Καλύτερος από Ποντένσε - Ξεχώρισε στο πρωτάθλημα - Βγάζει καλές μπαλιές"

 

Πώς είναι ως παίκτης, ποια είναι τα στοιχεία του;

 

"Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ γρήγορος, παίζει τόσο δεξιά όσο και αριστερά, και είναι πολύ δύσκολο να του πάρει κάποιος την μπάλα από τα πόδια. Τεχνίτης και θεωρώ ότι ως παίκτης, συνολικά, είναι καλύτερος από τον Ποντένσε".

 

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Αμπαραχάμ Μάρκους, της Φεϊρένσε, τον οποίο επίσης φαίνεται ότι έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός.

 

"Είναι πολύ καλός παίκτης, εξτρέμ, παίζει στα άκρα με επιτυχία. Πήγε και στην εθνική του ομάδα για κάποιες συμμετοχές, είναι μικρός σε ηλικία και ήταν από τους καλύτερους της Φεϊρένσε στο πρωτάθλημα".

 

Ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

 

"Έχει ταχύτητα και κάνει πολύ καλές μπαλιές. Δεν βάζει εύκολα γκολ, αλλά δημιουργεί για τους συμπαίκτες του".

 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων με Τζάκα, Μουρίνιο και... Ολυμπιακό - "Χοντρό παιχνίδι" με Άρσεναλ-Νάπολι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags