Facebook Pixel ΑΕΚ - Βελέζ: "Σκασμένος" ο Μιλόγεβιτς για τον αποκλεισμό: "Είναι δύσκολο πάρα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-30 01:04:00

"Σκασμένος" ο Μιλόγεβιτς για τον αποκλεισμό: "Είναι δύσκολο πάρα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται…"

Sportdog Team
"Σκασμένος" ο Μιλόγεβιτς για τον αποκλεισμό: "Είναι δύσκολο πάρα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται…"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Βελέζ, αλλά δεν έψαξε δικαιολογίες.

 

ΑΕΚ - Βελέζ: Ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν έκαναν γκολ οι παίκτες του, αλλά και στο γεγονός πως ο Στάνκοβιτς απέκρουσε δύο πέναλτι και η ΑΕΚ έχασε τρία.

«Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε να σουτάρουμε πέναλτι. Αν το χάσαμε το παιχνίδι στη Βοσνία αν το χάσαμε σήμερα... Είχαμε πολλές ευκαιρίες, το ξέραμε ότι θα παίζουν σφιχτά, μαν του μαν σε όλο το γήπεδο, με πολλά φάουλ, με αυτές τις ευκαιρίες έπρεπε να βάλουμε το γκολ πολύ νωρίς και σίγουρα το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Τέλος πάντων, δεν ήρθε... Είναι δύσκολο, το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά η ζωή συνεχίζεται, αύριο είναι άλλη ημέρα. Αυτό που είναι θετικό σήμερα είναι ο κόσμος που ήρθε έπειτα από πολύ καιρό, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας στήριξε και τα 120 λεπτά, Δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση αν πέρασε η καλύτερη ομάδα ή αν είναι τυχερή... Απλά η ΑΕΚ δεν πέρασε και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό. 

Αυτοί είχανε μια ευκαιρία που την έβγαλε ο Στάνκοβιτς, εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα που οφείλεται αυτό... Εντάξει, παίξαμε και με τους δύο στράικερ που έχουμε, ας πούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι έχω βάλει όλους τους παίκτες που ήταν μαζί μας τις τελευταίες επτά ημέρες. Προσπαθήσανε τα παιδιά, κάνανε τα πάντα...» τόνισε. 

Για την κούραση των παικτών του, είπε... «Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, επαγγελματίες είναι, δουλεύουμε, κάνουμε, κουρασμένη είναι και η άλλη ομάδα. Έπρεπε αυτές τις ευκαιρίες, σε τέτοια παιχνίδια... Που οφείλεται αυτό, θέλει μια ανάλυση πιο βαθιά και σίγουρα θα την κάνουμε με τους παίκτες. Αν είναι λίγο και η ψυχολογία... Ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ, σαν παλιός που έπαιξα εδώ και σίγουρα και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα είναι μεγάλο φορτίο που θα έχουμε στην πλάτη μας. Είμαστε επαγγελματίας, πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, θα δουλέψουμε, να είμαστε ταπεινοί, να μη μιλάμε και να έχουμε συμπαράσταση από τον κόσμο και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

Για τα πέναλτι είπε: «Χάσανε τα πέναλτι τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούσαν να τα σουτάρουν. Να αποκρούει ο τερματοφύλακας μας δύο πέναλτι και να χάνεις τρία δεν είναι και εύκολο. Αν είναι κούραση, δεξιότητα, ψυχολογία, αν, αν, αν, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Συγχαρητήρια στη Βέλεζ, εμείς να αλλάξουμε τη σελίδα, από αύριο είναι καινούρια μέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags