Facebook Pixel Primera Division: Με το δεξί το νέο ξεκίνημα της Μπάρτσα - Νίκησε δύσκολα τη Θέλτα η Ατλέτικο στο Μπαλαΐδος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-15 23:21:00

Με το δεξί το νέο ξεκίνημα της Μπάρτσα - Νίκησε δύσκολα τη Θέλτα η Ατλέτικο στο Μπαλαΐδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το δεξί το νέο ξεκίνημα της Μπάρτσα - Νίκησε δύσκολα τη Θέλτα η Ατλέτικο στο Μπαλαΐδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ακόμα το σοκ της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τους Μπλαουγκράνα να μην έχει ξεπεραστεί από τους φίλους της ομάδας, όμως οι πρώην συμπαίκτες του Αργεντίνου έδειξαν ότι μπορούν να είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν

Primera Division: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Μπαρτσελόνα στην μετά Μέσι εποχή, νικώντας με 4-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Καμπ Νόου.

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να κάνουν τα εύκολα... δύσκολα, μιας και προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Πικέ (19') και Μπρέθγουεϊτ (45'), ενώ με το δεύτερο γκολ του Δανού στο 59' έκαναν το σκορ 3-0. Οι Βάσκοι πήγαν να βάλουν... φωτιά στο τέλος της αναμέτρησης, όταν αρχικά ο Λομπέτε στο 82' και τρία λεπτά μετά ο Οϊαρθάμπαλ έκαναν το σκορ 3-2, όμως στο 90' ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το τελικό 4-2 που ήταν απόλυτα δίκαιο.

Νωρίτερα η πρωταθλήτρια Ατλέτικο κατάφερε και πήρε δύσκολη νίκη εκτός έδρας με 2-1 απέναντι στην Θέλτα. Ο Λεμάρ έβαλε μπροστά τους ροχιμπλάνκος στο 23', όμως οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα στο 59' με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιάγκο Άσπας. Τη νίκη στο σύνολο του Τσόλο Σιμεόνε έδωσε ο Κορέα στο 64', ενώ και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Ερμόσο και Μάγιο.

Δείτε τα γκολ των αγώνων της Primera Division
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags