Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: "Χαμός" και πάλι με Γιακουμάκη - Σε συζητήσεις με ιστορική γερμανική ομάδα - 29 γκολ σε 33 ματς!
| 2021-08-16 11:10:00

"Χαμός" και πάλι με Γιακουμάκη - Σε συζητήσεις με ιστορική γερμανική ομάδα - 29 γκολ σε 33 ματς!

Sportdog Team
"Χαμός" και πάλι με Γιακουμάκη - Σε συζητήσεις με ιστορική γερμανική ομάδα - 29 γκολ σε 33 ματς!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπήκε στο "στόχαστρο" μεγάλης γερμανικής ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα και θέλει να το λύσει παίρνοντας στο ρόστερ της τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο 26χρονος φορ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τη Φένλο, καθώς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία με 29 γκολ σε 33 αγώνες.

Γι' αυτό το λόγο η Βέρντερ Βρέμης φέρεται να τον έχει στο "στόχαστρο", σύμφωνα με το "Sky", προκειμένου να δώσει λύση στο επιθετικό της πρόβλημα.

Η ιστορική ομάδα της Βρέμης βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έχοντας κάνει πολύ κακό ξεκίνημα και έχοντας σκοράρει μόλις 2 γκολ σε τρεις αγώνες, έχοντας δεχτεί επτά.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Βέρντερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φένλο για την μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο στη Φένλο μέχρι το 2022. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags