Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Τεράστιος Μίσιτς: "Ορκίστηκα ότι θα ξαναπαίξω μπάλα" - Τι είπε για Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ και... Ολυμπιακό!
| 2021-08-17 15:44:00

Τεράστιος Μίσιτς: "Ορκίστηκα ότι θα ξαναπαίξω μπάλα" - Τι είπε για Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τεράστιος Μίσιτς: "Ορκίστηκα ότι θα ξαναπαίξω μπάλα" - Τι είπε για Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο Γιόζιπ Μίσιτς έκανε δηλώσεις για το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του και εξήρε την προπονητική ικανότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: «Ήμουν σοκαρισμένος όταν έμαθα για την ασθένεια, πέρασαν τα πάντα από το μυαλό μου, αλλά δεν έχασα ποτέ τη θέληση. Ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο και τελικά είμαι εδώ. Είμαι καλά στην υγεία μου και ελπίζω ότι αυτές οι δύσκολες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν», ήταν η δήλωσή του Γιόζιπ Μίσιτς για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, σε Μέσο της πατρίδας του.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στη μονομαχία ΠΑΟΚ- Ριέκα, είπε: «Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα από τότε που αγωνιζόμουν εγώ εκεί, το 80% των παικτών, η ραχοκοκαλιά της είναι ίδια εδώ και χρόνια, ήρθαν μόνο μερικοί νέοι παίκτες. Είναι έμπειροι και παίζουν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Η Ριέκα έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πρόκληση. Αν προσπαθήσουμε να δώσουμε πιθανότητες πρόκρισης όμως, θεωρώ ότι είναι κάπου στο 50-50%. Η Ριέκα είναι σε καλή κατάσταση και πρόκειται για μια μονομαχία ίσων ομάδων. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πρόκριση». 

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αν ισχύει ότι είναι από τους πλέον φανατικούς στην Ευρώπη: «Αυτό ισχύει. Είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στο γήπεδο, αυτό έγινε κόντρα στη Μποέμιαν». 

Για το «σημάδι» που άφησε στον ΠΑΟΚ δεδομένου ότι ανακηρύχθηκε ως ο MVP της σεζόν 2019-20: «Είχα παίξει καλά, το αναγνώρισε ο κόσμος και με επιβράβευσε. Πέρασα όμορφα στην Ελλάδα. Υπήρχαν τα πάντα εκεί, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία για να παραμείνω». 

Για το αν η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα: «Φυσικά είναι πιο εύκολο να παίζεις εντός έδρας με την υποστήριξη των οπαδών σου, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παίζει καλά και εκτός έδρας, σπάνια κάνει λάθη. Πρόκειται για μια καλά συντονισμένη, έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή. Είναι σίγουρα ο καλύτερος ελληνικός σύλλογος μαζί με τον Ολυμπιακό». 

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Ο Ράζβαν ήταν και προπονητής μου πριν πάει στην Αλ Χιλάλ. Τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα προπονητή που είναι λάτρης του ιταλικού τρόπου παιχνιδιού και επιδιώκει τη μέγιστη πειθαρχία και υπευθυνότητα. Του αρέσει να έχει τα πάντα υπό τον έλεγχο του στα αποδυτήρια. Είναι ένας μελετηρός και φανατικός προπονητής, που αναλύει κάθε αντίπαλο και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Συνεργαστήκαμε καλά, είναι ένας προπονητής υψηλής ποιότητας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags