Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο: Απίστευτο! Αυτός ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποστηρίζει τον Σεμέδο - "Μαζί σου αδερφέ..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-31 23:16:00

Απίστευτο! Αυτός ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποστηρίζει τον Σεμέδο - "Μαζί σου αδερφέ..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποστηρίζει τον Σεμέδο - "Μαζί σου αδερφέ..." (ΦΩΤΟ)

Κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε βγει μπροστά για να υποστηρίξει τον Πορτογάλο και τις καταγγελίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, όμως ο πρώτος που το έκανε ήταν ένας πρώην Ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής.

Τιάγκο Σίλβα - Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης και μάλιστα το πρωί της Τρίτης (31/8) ξέσπασε στις κάμερες τονίζοντας ότι είναι αθώος.

Βέβαια η υποστήριξη προς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ήρθε από κάποιον που δεν περίμενε, καθώς την ίδια μέρα ο πρώην Ερυθρόλευκος και πλέον παίκτης της Γκιμαράες στήριξε δημόσια τον πρώην συμπαίκτη του.

"Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτό το post είναι μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος είναι αγνός στην καρδιά και δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε κανέναν. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ", έγραψε για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Τιάγκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags