Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις πρώην παίκτη Ολυμπιακού που θα "συζητηθούν" - "Μπορεί το ντάμπλ ο ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου"
| 2021-09-07 23:15:00

Δηλώσεις πρώην παίκτη Ολυμπιακού που θα "συζητηθούν" - "Μπορεί το ντάμπλ ο ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου"

Sportdog Team
Δηλώσεις πρώην παίκτη Ολυμπιακού που θα "συζητηθούν" - "Μπορεί το ντάμπλ ο ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου"

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλιός ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων όπου ανέφερε πως ο Δικέφαλος του Βορρά με προπονητή τον Ρουμάνο μπορεί να φτάσει πάλι στην κορυφή.

Λουτσιάνο: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με πέρασμα και στον ΠΑΟΚ, όπου μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου του Βορρά την φετινή σεζόν με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα.

"Μπορεί ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να κάνει πρωταθλητισμό. Θα φανεί βέβαια στην πορεία. Φέτος οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν κάνει πολλές κινήσεις, δεν έκαναν το «μπαμ», φάνηκε και από την ευρωπαϊκή τους πορεία. Το σύνολο θα μετρήσει πολύ. 

Ο κορμός στον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν ο ίδιος με την προηγούμενη φορά που έκανε νταμπλ. Οπότε νομίζω ότι έχει την δυνατότητα να κάνει ξανά το ίδιο. Δεν θα είναι εύκολο. Η πίεση τώρα είναι περισσότερη. Αλλά έχει την δυνατότητα ο Λουτσέσκου και είναι πλέον πιο έμπειρος.

γώ είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου θα κάνει ένα δυνατό σύνολο. Αυτό είναι και το προπονητικό προφίλ του. Έχει το χάρισμα να έχει τους παίκτες κοντά και να παίρνει το 100%. Αυτό είναι το χάντικαπ που έχει. Είναι πολύ καλό αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο", είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags