Facebook Pixel Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή με επική ανατροπή για Ατλέτικο - Λύτρωση στο 100’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-12 18:23:00

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή με επική ανατροπή για Ατλέτικο - Λύτρωση στο 100’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή με επική ανατροπή για Ατλέτικο - Λύτρωση στο 100’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη αναμέτρηση στην Βαρκελώνη με τους Ροχιμπλάνκος να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο 100' επί της Εσπανιόλ και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της La Liga.

Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Απίθανα πράγματα στην Βαρκελώνη, με το σύνολο του Σιμεόνε να χτυπά στις καθυστερήσεις και με τέρμα του Λεμάρ στο 90+10' να επικρατεί με 1-2 των Καταλανών και να ανεβαίνει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην απειληθούν στο πρώτο μέρος και μάλιστα στο 40' μετά από κόρνερ του Εμπάρμπα, ο Ντε Ρομάς με ωραία γυριστή κεφαλιά να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ. Οι Κολτσονέρος θα ισοφαρίσουν με τον Λεμάρ στο 53', όμως το τέρμα του δεν θα μετρήσει μιας και υπήρξε οφσάιντ.

Η κίνηση... ματ από τον Σιμεόνε θα γίνει στο 58', όταν ο Καράσκο θα μπει στη θέση του μέτριου Γκριεζμάν και στο 70' ο Βέλγος θα ισοφαρίσει. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Ροχιμπλάνκος θα... προειδοποιήσουν, όμως το σουτ του Καράσκο θα περάσει άουτ, όμως στο 100' ο ίδιος παίκτης θα πασάρει στον Λεμάρ και θα ολοκληρώσει την επική ανατροπή κάνοντας το 1-2.

Δείτε τα highlights του Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags