Facebook Pixel Τζον Φαν'τ Σχιπ: Περήφανος για τους διεθνείς ο Φαν΄τ Σχιπ - Τι είπε για τον αγώνα με τους Σουηδούς
| 2021-10-13 00:20:00

Περήφανος για τους διεθνείς ο Φαν΄τ Σχιπ - Τι είπε για τον αγώνα με τους Σουηδούς

Sportdog Team
Περήφανος για τους διεθνείς ο Φαν΄τ Σχιπ - Τι είπε για τον αγώνα με τους Σουηδούς

Ο Ολλανδός Ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Σουηδία και φυσικά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από του από το αποτέλεσμα, όμως ανέφερε πως είναι περήφανος για τους διεθνείς.

Τζον Φαν'τ Σχιπ: Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Σουηδία με 2-0, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι περήφανος από την απόδοση των διεθνών μας.

Το ματς στη Σουηδία: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είπαμε και στα αποδυτήρια στα παιδιά πως στο α' μέρος κυριαρχήσαμε όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις. Στο β' μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά με δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δυστυχώς δεν επανήλθαμε. Είχε τελειώσει το ματς μετά από αυτό."

Το εάν το α' μέρος είναι οδηγός για την Εθνική: "Ναι. Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα (για το α' μέρος). Περήφανος για απόψε. Κάναμε σπουδαία βήματα και έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Υπάρχουν νέα παιδιά και έχουν χρόνια μπροστά τους", είπε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags