Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ - Δεν ήταν θέμα ρήτρας - Δεν με πειράζει να..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 13:51:00

"Έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ - Δεν ήταν θέμα ρήτρας - Δεν με πειράζει να..."

Sportdog Team
"Έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ - Δεν ήταν θέμα ρήτρας - Δεν με πειράζει να..."

Πρώην άσος του Δικεφάλου μίλησε για την περίοδο που ήταν στους Θεσσαλονικείς, για την περιπέτεια της υγείας που πέρασε, αλλά και την τωρινή του κατάσταση.

ΠΑΟΚ: Έχοντας αφήσει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιόζιπ Μίσιτς παραδέχτηκε ανοιχτά πως: «Δεν υφίσταται πλέον κανένα θέμα, κάθε έξι μήνες περνάω από τους απαραίτητους ελέγχους αλλά δεν με πειράζει...».

Κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του, άνοιξε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως στη Θεσσαλονίκη έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του: «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό εκεί, υπάρχουν πολλοί οπαδοί».

Σε ερώτηση για το πόσο κοντά νιώθει πως είναι ο ίδιος με τον Μίσιτς του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Νομίζω ότι δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο, θα έλεγα 10% κάτω από αυτό που έδειξα στον ΠΑΟΚ».

Όσο για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε στην απόκτησή του με την καταβολή της ρήτρας, ξεκαθάρισε πως: «Προέκυψε το ζήτημα με την ασθένεια αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν θέμα ρήτρας. Ίσα ίσα πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε εκείνη την περίοδο να δώσει πολλά περισσότερα δεδομένης της αγωνιστικής μου παρουσίας...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags