Facebook Pixel European Super League: Η ESL είναι ζωντανή - "Πρόκριση μέσω πρωταθλημάτων - Δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες" (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-19 22:30:00

Η ESL είναι ζωντανή - "Πρόκριση μέσω πρωταθλημάτων - Δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η ESL είναι ζωντανή - "Πρόκριση μέσω πρωταθλημάτων - Δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες" (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στο ευρωπαϊκό σκηνικό βάζει γερμανικό έντυπο όπου αναφέρει πως η European Super League σκέφτεται να βάλει νέο φορμάτ στη διοργάνωση καταργώντας το χαρακτήρα της κλειστής λίγκας και σχεδιάζοντας δύο κατηγορίες συνολικά 40 ομάδων.

European Super League: Επιστροφή της ESL στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και μάλιστα όπως αναφέρει μυστικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα η γερμανική Wirtschaftswoche αλλάζει πλήρως το αρχικό πλάνο της για κλειστή Λίγκα, μετατρέποντάς τη σε ανοιχτή διοργάνωση για όλες τις ομάδες, μέσω της κατάταξης στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα η σκέψη είναι για την δημιουργία ενός φορμάτ 20 ομάδων, χωρίς εγγυημένα συμβόλαια, ενώ παράλληλα η ύπαρξη και δεύτερης κατηγορίας ισάριθμων συλλόγων. Στόχος αυτή τη στιγμή της European Super League, που στηρίζουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, είναι το πλαίσιο λειτουργείας να γίνει γνωστό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου αναμένουν την τελική απόφαση της διαμάχης με την UEFA από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις η αυτοπεποίθηση είναι... διάχυτη. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags