Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι: Φοβερά πράγματα με Ικάρντι - Έτσι εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για επιστρέψει στην Παρί
| 2021-10-22 18:43:00

Φοβερά πράγματα με Ικάρντι - Έτσι εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για επιστρέψει στην Παρί

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα με Ικάρντι - Έτσι εκβιάζει την Γουάντα Νάρα για επιστρέψει στην Παρί

Απίστευτα πράγματα από τον Αργεντίνο επιθετικό που μετά τα όσα έγιναν με την σύζυγό του και την... πέτρα του σκανδάλου προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο.

Μάουρο Ικάρντι: Μπορεί ο Αργεντίνος να συνεχίζει να στέλνει μηνύματα αγάπης στην σύζυγό του, Γουάντα Νάρα, ώστε να επιστρέψει σε εκείνον, όμως σύμφωνα με τηλεοπτικό σόου της πατρίδας του, Los Angeles de la Manana, ο ποδοσφαιριστής εκβιάζει την γυναίκα του, με το να απέχει από τις προπονήσεις της Παρί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η Νάρα είναι και μάνατζερ του Αργεντίνου πράγμα που σημαίνει πως έχει οικονομικά οφέλη από την παρουσία του και εντός αγωνιστικού χώρου από τον Ικάρντι, με την απουσία του να της δημιουργεί προβλήματα.

Έτσι με όσα λέει η εκπομπή αυτό συμβαίνει για την πιέσει να επιστρέψει στην Γαλλία, ενώ παράλληλα της ζητάει να νεβάσει μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της οικογένειας για να βάλει τέλος στις φήμες περί χωρισμού, και στη συνέχεια να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Παράλληλα ο Μάουρο Ικάρντι της ζήτησε πως θέλει να σταματήσει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχει, ενώ απαιτεί από την Παρί να δεχθεί τη Νάρα να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροπλάνο της ομάδας, μαζί με την αποστολή, για να μην μπορεί να μετακινηθεί ξανά μόνη της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags