Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Ατάκες... φωτιά από πρώην Έλληνα διαιτητή - "Υπήρξαν λάθη - Ο μόνος που με έχει εκπλήξει είναι..."
| 2021-10-26 23:13:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην Έλληνα διαιτητή - "Υπήρξαν λάθη - Ο μόνος που με έχει εκπλήξει είναι..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην Έλληνα διαιτητή - "Υπήρξαν λάθη - Ο μόνος που με έχει εκπλήξει είναι..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, όπου αναφέρθηκε τόσο στις διαιτησίες της φετινής σεζόν, αλλά και την απόφαση του Άρη να ζητήσει ξένο ρέφερι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Ηρακλής Τσίκινης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο παλιός διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης και αναφέρθηκε για αίτημα του Αρη για ξένο διαιτητή στο ματς με την ΑΕΚ, σχολίασε τη φετινή διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ 1 ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του όταν ήταν διαιτητής.

Για το ότι ζήτησε ξένο διαιτητή ο Αρης: "Είναι αυτονόητο σε ντέρμπι να ζητήσει ο Αρης ξένο διαιτητή, είναι λογικό το αίτημα. Από τη στιγμή που έχουμε μπει σε λογική ξένων διαιτητών, δεν καταλαβαίνω γιατί απορούν στο αίτημα το Αρη".

Για τη φετινή διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ 1: "Σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι καλύτερη τη φετινή χρονιά. Υπήρξαν λάθη αλλά είναι μικρά. Δεν υπάρχει το μεγάλο λάθος ακόμη. Οι διαιτητές πρέπει να είναι σε εγρήγορση, κρατάω μικρό καλάθι για τη συνέχεια. Ο μόνος διαιτητής που με έχει εκπλήξει θετικά είναι ο Περράκης και το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Το VAR έχει βοηθήσει. Η καλύτερη Επιτροπή Διαιτησίας για μένα ήταν οι Μπίκας, Τεβεκέλης, Γιαννόπουλος".

Για το μεγαλύτερο λάθος του ίδιου: "Το μεγαλύτερο λάθος μου έγινε σε ένα παιχνίδι Γ Εθνικής που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και εγώ δεν ήμουν καλά με τη συνείδησή μου. Ολοι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Το πιο σοβαρό είναι να μην κάνεις λάθη και να προσπαθείς να τα διορθώσεις με λάθη μέσα στο ίδιο παιχνίδι", είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags