Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ - Έρχεται ο παίκτης που θα αλλάξει τελείως την ομάδα του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-29 14:45:00

Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ - Έρχεται ο παίκτης που θα αλλάξει τελείως την ομάδα του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ - Έρχεται ο παίκτης που θα αλλάξει τελείως την ομάδα του Λουτσέσκου

Είναι ακριβώς ο ποδοσφαιριστής που λείπει από την ενδεκάδα του Ρουμάνου προπονητή και αυτός που θα... απογειώσει την άμυνα και τον Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ: Εχει λείψει πολύ ο Ινγκασον φέτος από τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο από την άμυνα της ομάδας, δίνοντας το δικαίωμα σε δυνατούς φορ αντιπάλων, όπως ο Μπαράλες του Αστέρα, ο Βέργος του Παναιτωλικού ή ο Χέντι της Σλόβαν Μπρατισλάβας να κυριαρχούν στην περιοχή της εστίας του Πασχαλάκη, αλλά και επιθετικά, ειδικά στις στημένες φάσεις, αφού ο Ισλανδός αμυντικός έχει και έφεση στο σκοράρισμα (σε 79 ματς μετρά 10 γκολ) και ειδικά πέρυσι έδωσε λύσεις σε σημαντικά ματς (σκόραρε μεταξύ άλλων κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Αρη).

Από τα τέλη Απριλίου όταν και άρχισε ο Γολγοθάς του παίζοντας για τελευταία φορά κόντρα στην ΑΕΚ και ακολουθώντας στη συνέχεια ένα πλάνο με θεραπείες, επέμβαση και θεραπεία αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο στη Ρώμη, ο Ισλανδός άσος παραμένει θεατής. Ωστόσο, εδώ και κάμποσες μέρες δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον έχει περάσει με… άριστα και τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες.

Ο Ινγκι σπάει όλα τα κοντέρ, είναι ένας πραγματικός ταύρος, ο πιο δυνατός αμυντικός του ΠΑΟΚ και πλέον το μόνο που απομένει είναι το πράσινο φως από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Το ματς με τον Απόλλωνα Σδμύρνης φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για την σταδιακή επανένταξη του Ισλανδού στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ και μένει να επιβεβαιωθεί το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ινγκασον θα μπει με στόχο να μην ξαναβγεί από την διαδικασία των αγώνων και ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν καθαρόαιμο στόπερ που τόσο πολύ του έχει λείψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags