Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι δύο... Ονιεκούρου του Αλαφούζου, τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς - Ομάδα της Bundesliga για Μασούρα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 23:29:00

Οι δύο... Ονιεκούρου του Αλαφούζου, τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς - Ομάδα της Bundesliga για Μασούρα

Του Αδέσποτου
Οι δύο... Ονιεκούρου του Αλαφούζου, τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς - Ομάδα της Bundesliga για Μασούρα

Ταξίδι-αστραπή για τον άσο του Ολυμπιακού, έρχονται στο Καραϊσκάκη. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που... προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό και τι συνέβη με το πέναλτι των Πειραιωτών στο Αγρίνιο. Πώς "πέταξαν το μπαλάκι" Φωτιάς και Κουρουμπούλια.

Τρία δυνατά παρασκήνια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι... δύο Ονιεκούρου του Τριφυλλιού, η γερμανική ομάδα που παρακολουθεί τον Μασούρα και τι συνέβη μετά το πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ/ΜΑΚΕΝΤΑ:
είναι απο τα πιο ψηλά (παλιά) συμβόλαια στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μεταγραφή Αλαφούζου και ο Ιταλός ανανέωση Αλαφούζου. Αμφότεροι με συμβόλαια που προσεγγίζουν την 700άρα, όσον αφορά τις καθαρές αποδοχές. Και οι δυο όμως, δεν είναι στο γκρούπ των βασικών του Ιβάν Γιοβανοβιτς. Ο "φιλοτομαριστής" Βιγιαφάνες δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του...πετάει ο Σέρβος κόουτς αλλά και δεν δείχνει να κολλάει στο παιχνίδι του. Ο  καλοζωϊσμένος Μακέντα προέρχεται απο τραυματισμό, πήγε σε αποθεραπεία συντηρητικά, είναι έτοιμος να επανέλθει και θέλει αγωνιστικά την διαχειρισή του. Με σεληνιασμένο τον φετινό Καρλίτος και τον Ιωαννίδη να αποτελεί πρότζεκτ και αδυναμία όλων, ο Ιταλός αρχικά μόνο στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς για την επίθεση μπορεί να υπολογίζεται. Θα παίξει βέβαια και για να φανεί αν έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα που τον ταλαιώρησε αλλά και για να μπορεί προσεχώς να...μπεί στην βιτρίνα! Βλέπετε έχει συμβόλαιο ως το 2023, σε αντίθεση με τον Βιγιαφάνες που τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο. Και μέχρι τότε θα τον... ανέχονται στο Κορωπί. Και για τους δυο πάντως ισχύει οι... "Ονιεκούρου του Αλαφούζου"!



ΡΟΥΠΕΡΤΙ: ο Ολλανδός διαιτητής, στον οποίο ο Μάρκ Κλατενμπεργκ έδωσε διπλό μεροκάτο στο VAR, στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός και στο ΑΕΚ - Άρης, έσωσε Φωτιά και Διαμαντόπουλος απο δυο λανθασμενες υποδείξεις. Τον πρώτο απο το πέναλτι που ήταν μάρς και με δική του παρεμβαση τελικά υποδείχθηκε. Με τον Φωτιά να δικαιολογείτε πως περίμενε απο την Κουρομπύλια να του το υποδείξει αφού η φάση έγινε μπροστά της.Και με την βοηθό απο τον Σύνδεσμο Δ. Αττικής να υποστηρίζει εκ των υστέρων πως δεν ήταν δική της δουλειά αλλά του... VAR. Mε τον Κλάι Ρούπερτ να κάνει το σωστό και να καλεί τον διεθνή Έλληνα ρέφερι να δει στο βίντεο την φάση. Ο Ολλανδός είχε...ένσταση και για την κίτρινη του Διαμαντόπουλου στον Μήτογλου, θεωρώντας πως ήταν κόκκινη. Για αυτό ζήτησε απο τον ρέφερι να πάει στο βίντεο και όντως ο Διαμαντόπουλος μετά άλλαξε απόφαση και ...χρώμα κάρτας, απο κίτρινη σε κόκκινη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: η χρηματιστηριακή του αξία γνώρισε καινούργια... εκτόξευση,απο τα 6 στα 7.500.000 ευρώ. Και ο έλληνας ατζέντης του, απο το καλοκαίρι, προσπαθεί να φέρει μια μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον πελάτη του, απο σύλλογο της Μπουντεσλίγκα. Κοντά στην χρηματιστηριακή του αξία. Μπορεί να βοηθήσουν τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, που είναι σχετικά ενήμερος, τόσο το ματς με την Άιντραχτ, όσο και τα  παιχνίδια της Εθνικής. Το βραδυ της Πέμπτης πάντως στο "Καραισκάκης" θα είναι και γερμανικά μάτια για τον Μασούρα, απο συγκεκριμένο κλάμπ της Μπουντσελίγκα. Κρατείστε το αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκοπιμότητες" για Ζαγαρίτη - Τριπλάσιες αποδοχές στην Πάρμα - Η Ολλανδία και οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags