Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι: Νέες εξελίξεις στην σχέση Ικάρντι και Νάρα - Χώρισαν ξανά!
| 2021-11-03 20:20:00

Νέες εξελίξεις στην σχέση Ικάρντι και Νάρα - Χώρισαν ξανά!

Sportdog Team
Νέες εξελίξεις στην σχέση Ικάρντι και Νάρα - Χώρισαν ξανά!

Δεν τελειώνουν τα επεισόδια στο σήριαλ μεταξύ του ζευγαριού καθώς λίγες μέρες μετά την επανασύνδεσή τους, φαίνεται ότι πλέον είναι και πάλι χώρια και αυτή τη φορά οριστικά.

Μάουρο Ικάρντι: Συνεχίζεται το σήριαλ του διάσημου ζευγαριού, με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως έχουν χωρίσει και μάλιστα οριστικά, με την στενή φίλη της Νάρα, Γιανίνα Λατόρε που ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως: "Μίλησα μαζί της το πρωί, έχουν χωρίσει".

Μάλιστα ο Αργεντίνος επιθετικός φέρεται να προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Τσίνα Σουάρες, την... πέτρα του σκανδάλου, όπου φαίνεται πως τελικά έχει συναντηθεί μαζί στο Παρίσι, ενώ ακόμα μια γυναίκα, η Γκουαντελίνα Ροντρίγκες, υποστηρίζει πως έλαβε... πικάντικα μηνύματα από τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες.

Από την πλευρά της η Γουάντα Νάρα είναι στο Μιλάνο για τις ανάγκες φωτογράφισης και τα μηνύματά της δείχνουν να επιβεβαιώνουν τον οριστικό χωρισμό. "Είμαι εδώ για να δουλέψω με τα κορίτσια μου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο πια", είπε η μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags