Facebook Pixel Σαντιάγκο Μπερρναμπέου: Απίστευτο το νέο "σπίτι" της Ρεάλ Μαδρίτης - Βίντεο με το Μπερναμπέου που σε αφήνει... άφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 19:46:00

Απίστευτο το νέο "σπίτι" της Ρεάλ Μαδρίτης - Βίντεο με το Μπερναμπέου που σε αφήνει... άφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο το νέο "σπίτι" της Ρεάλ Μαδρίτης - Βίντεο με το Μπερναμπέου που σε αφήνει... άφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω βίντεο η ιστοσελίδα της Marca έδωσε στη δημοσιότητα το πως είναι το ανακατασκευασμένο γήπεδο της Βασίλισσας που έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται ανάλογα με το γεγονός που θα φιλοξενεί.

Σαντιάγκο Μπερρναμπέου: Μπορεί το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ακόμα υπό κατασκευή, όμως οι πάντες μετράνε ανάποδα για την οριστική ολοκλήρωση των έργων ώστε να το απολαύσουν 100% έτοιμο.

Μια γεύση για το πως θα είναι το νέο σπίτι των Μαδριλένων έδωσε στη δημοσιότητα η Marca, μέσω ενός εκπληκτικού βίντεο, που δείχνει  με ποιον τρόπο θα μεταμορφώνεται το γήπεδο.

"Το εντυπωσιακό σύστημα συλλογής και συντήρησης του γρασιδιού, μεταμορφώνει το γήπεδο σε αρχιτεκτονικό κόσμημα. Το γρασίδι μπορεί να “κρυφτεί” σε ένα σύστημα δίσκων τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει την προστασία του αγωνιστικού χώρου που απολαμβάνουν οι παίκτες, για να εκτεθεί ένας τεχνητός χλοοτάπητας που μπορεί να φιλοξενήσει άλλα αθλήματα, εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες κλπ.", αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca για το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags