Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ιμπαγάσα πήρε "εκδίκηση" για... Πάμπλο Γκαρσία - Το μεγάλο στοίχημα Μαρινάκη και το... στραπάτσο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 17:32:00

Ο Ιμπαγάσα πήρε "εκδίκηση" για Πάμπλο Γκαρσία - Το μεγάλο στοίχημα Μαρινάκη και το... στραπάτσο!

Του Αδέσποτου
Ο Ιμπαγάσα πήρε "εκδίκηση" για Πάμπλο Γκαρσία - Το μεγάλο στοίχημα Μαρινάκη και το... στραπάτσο!

Τι έπαθε ο προβεβλημένος πρώην κόουτς του ΠΑΟ από τον Ιωνικό; Γιατί ήταν σημαντική η νίκη του Ολυμπιακού β' και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ουρουγουανός που είναι... κόκκινο πανί στου Ρέντη. Η επιθυμία του ιδιοκτήτη να βγάλει προπονητή από την Ακαδημία και το άσχημα αποτέλεσμα του Σαββατοκύριακου.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ποδοσφαιρο δεν είναι μόνο η Super League αφού στην ζωή μας απο αυτό το σαββατοκύριακό μπήκε φουριόζα και η Super League 2 . Έχοντας με το...καλημέρα κάποιους σημαντικούς πρωταγωνιστές, όπως οι Ιμπαγάσα - Πάμπλο Γκαρσία. Με... bonus απο την στηλη και την πολύ μεγάλη έκπληξη στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, με πρωταγωνιστή τον Ιωνικό και "θύμα" την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

IMΠΑΓΑΣΑ-1: πήρε πολλούς πόντους στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β' στην Super League. Όχι ασφαλώς μόνο για το ιστορικό τρίποντο αλλά κυρίως γιατί αυτό ήρθε με ανατροπή σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ο οποίος με την σειρά του είχε στον πάγκο όχι οποιονδήποτε προπονητή αλλά τον Πάμπλο Γκαρσία! Δηλαδή τον κόουτς που πριν από περίπου 6 μήνες οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας αντίπαλο τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς στον Τελικό. Με τον Ουρουγουανό κόουτς να επιδίδεται (εκ των υστέρων) εκείνο το βράδυ, σε χειρονομίες στο ΟΑΚΑ και αργότερα κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, σε live μετάδοση στο instagram και μέσα από το πούλμαν του ΠΑΟΚ, να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

ΙΜΠΑΓΑΣΑ-2: ουσιαστικά τα κατάφερε σε... μικρογραφία βέβαια, εκεί που απέτυχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Να κερδίσει με τον Ολυμπιακό Β' στο ντεμπούτο της ομάδας στην SL2 τον ΠΑΟΚ Β', που είχε όμως, τον ίδιο κόουτς με τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, της περασμένης άνοιξης. Μάλιστα ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να "υποβιβάστηκε" από την πρώτη στην δεύτερη ομάδα του "δικεφάλου" αλλά διατήρησε το ίδιο συμβόλαιο, με αποδοχές που προσεγγίζουν τις 350.000 ευρώ...

ΙΜΠΑΓΑΣΑ-3: η τοποθέτηση του στον πάγκο του Ολυμπιακού Β' αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και ένα στοίχημα πως η "ερυθρόλευκη" Ακαδημία (από εκεί ξεκίνησε ως κόουτς ο Άριελ) μελλοντικά θα βγάλει και ένα μεγάλο προπονητή. Ο Ιμπαγάσα έχει πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τακτική επικοινωνία. Για αυτό άλλωστε ο Αργεντινός κόουτς νιώθει και είναι ισχυρός στον Ολυμπιακό Β'. Σε βαθμό που να "ακυρώνει" για βοηθό του τον Συλαϊδοπουλο ("μεταγραφή" από τον ΠΑΟ, που έτσι πήγε αρχικά στην Κ17 και μετά στην Κ19) και να επιλέγει τον (πρώην συνεργάτη του Λεμονή) Καβαλιέρη!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: για δεύτερη φορά στην ιστορία της - αλλά και μέσα σε ένα δίμηνο - παραλίγο να γνωρίσουν την ήττα και οι τρεις αναπτυξιακές ομάδες της. Η "ναυαρχίδα" της, δηλαδή η Κ 19, παρά την αλλαγή προπονητή, συνεχίζει να προβληματίζει αφού έχασε 2-1 στου Ρέντη από τον Ιωνικό. Όπως έχασε 3-2 και η Κ15 του Ολυμπιακού (με κόουτς Πάντο) στο Γαλάτσι, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι ενώ η Κ17 του Δημήτρη Μαυρογενίδη κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Ατρόμητο. Για να αντίληφθείτε την κατάσταση, στην πιο ακριβόπληρωμένη Ακαδημία στην Ελλάδα, όπου το ζητούμενο πάντα είναι η νίκη και οι τίτλοι σε κάθε κατηγορία, απλά θα αναφέρω πως στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League, η Κ 19 του Ολυμπιακού είναι 7η με 11 βαθμούς και έναν αγώνα περισσότερο απο τους Απόλλων/Ιωνικό των 8 βαθμων (Ατρόμητος/ΠΑΣ/ΠΑΟ μοιράζονται την κορυφή με 18 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ στους 16).Η Κ17 του Ολυμπιακού είναι 3η με 14 βαθμούς, με 1η την ΑΕΚ(19 βαθμούς) και 2ο τον Παναθηναϊκό (18). Τέλος η Κ15 του Ολυμπιακού είναι 2η με 12 βαθμούς, 15 ο ΠΑΟΚ, 10 η ΑΕΚ αλλά και με παιχνίδι περισσότερο κι απο τους δυο...

ΙΩΝΙΚΟΣ-1: η Κ19, που ήταν ουραγός μέχρι πριν απο λίγες αγωνιστικές, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλου να παίρνει την θέση του Τερεζόπουλου και να την αναμορφώνει, έκανε το Σάββατο την μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας 2-1 τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε μάλιστα ο Ιωνικός να είχε επικρατήσει και με μεγαλύτερο σκορ, κόντρα σε μια ομάδα, όπως η "ερυθρόλευκη" Κ19, που έχει 15 επαγγελματικά συμβόλαια και τις καλύτερες συνθήκες για καθημερινή προπόνηση/δουλειά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε με γκολ στο 92' απο αντεπίθεση για σεμινάριο και σκόρερ τον Βλαχίδη(πρώην της ΑΕΚ) αλλά ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, είχε πειθαρχία και πλάνο! Και δυο σπουδαίους χαφ, όπως οι Πιέτρης (πρώην της Νότιγχαμ), Κότζα, αλλά και έναν ταλαντούχο κίπερ, τον Ρόκου!

ΙΩΝΙΚΟΣ-2: ήταν κι ένα ματς συγκρίσεων αυτό που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Προοδευτικής. Από την μία οι "ερυθρόλευκοι" του προβεβλημένου κόουτς Συλαϊδόπουλου (ήταν και υπηρεσιακός προπονητής, πριν και μετά τον Μπόλονι, στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, την περασμένη σεζόν), καλοκαιρινή μεταγραφήτου "ερυθρόλευκου" διευθυντή Ακαδημίας Θόδωρου Ελευθεριάδη, που ανέβηκε σαν σωτήρας στην Κ19 από την Κ17 αλλά τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Κι απο την άλλη ο Ιωνικός, μια νεοσύστατη ομάδα, που άλλαξε προπονητή μετά το κακό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, πήγε ο "δασκαλος" Γεωργουλόπουλος, άλλαξε και τεχνικό διευθυντή/ ανέλαβε ο Γιώργος Καλύβας, μαζί με τον γενικό διευθυντή Παναγιώτη Παπαναστασίου. ΌΛες αυτές κινήσεις/παρεμβάσεις του ηγέτη του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη, την κατάλληλη στιγμή και στην Ακαδημία,  άλλαξαν το κλίμα και έφεραν αποτελέσματα μαζί με την αντεπίθεση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη με επιστροφή Ερνάνι - Έρχεται... τζάμπα στην Ελλάδα - Επαφές με ομάδα του Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags