Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο... ΠΑΟΚτσής που φέρνει εκατομμύρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 17:25:00

Ο... ΠΑΟΚτσής που φέρνει εκατομμύρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Sportdog Team
Ο... ΠΑΟΚτσής που φέρνει εκατομμύρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, το τηλέφωνο που έγινε και η πρόταση με τα πάρα πολλά μηδενικά.
 

Στο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και την επιστροφή του στη δράση,  αναφέρθηκε στον…αέρα του OVER FM 104,9 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης. Κώτσης στον OVER FM 104,9: «Πιθανό να παίξει ο Σεμέδο»

Κώτσης στον OVER FM 104,9: «Έχει καλή άποψη για Σεμέδο ο Κονσεϊσάο»

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι θετικός στο να πουλήσει τον παίκτη σε περίπτωση που έρθει η κατάλληλη πρόταση από τους «δράκους».  Μάλιστα, ανέφερε πως ο Χόρχε Μέντες είναι σε ανοικτή «γραμμή» με την Πόρτο για να εξασφαλίσει κάποια πρόταση. Υπογράμμισε, επίσης, πως ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη.

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή ανταλλαγή με τον Ζαϊντού ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δεν ανταλλάζει τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να τον δανείσει, εκτός αν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν στη συμφωνία.

Κώτσης στον OVER FM 104,9: «Πιθανό να παίξει ο Σεμέδο»

Ο Νίκος Κώτσης αποκάλυψε πως είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Πορτογάλος αμυντικός με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέσα στο 2021. Τέλος, μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στη Super League 2, ενώ μετέφερε πως θα πραγματοποιηθεί κοινή προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού και της Β΄ομάδας του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags