Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Απογοητευμένος από Άκπομ και Σφιντέρσκι" - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να χρυσώσει το... χάπι με τη Σλόβαν"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 23:23:00

"Απογοητευμένος από Άκπομ και Σφιντέρσκι" - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να χρυσώσει το... χάπι με τη Σλόβαν"

Sportdog Team
"Απογοητευμένος από Άκπομ και Σφιντέρσκι" - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να χρυσώσει το... χάπι με τη Σλόβαν"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό, μιλώντας παράλληλα και για την παρουσία συγκεκριμένων παικτών.

Γιώργος Κουλακιώτης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε για α δύο κρίσιμα ματς που ακολουθούν για τον Δικέφαλο του βορρά, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και την παρουσία των σέντερ φορ.

«Έχω βρεθεί και εγώ σε τέτοια θέση. Όταν παίζεις πολλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα σίγουρα θα βρεθείς σε αυτό το σημείο που είναι κομβικό. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και σε τρεις ημέρες πρέπει να επανέλθει για να κοιτάξει το επόμενο σημαντικό παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης γιατί το άσχημο αποτέλεσμα στο Περιστέρι θα ταρακουνήσει τους παίκτες και θα μπουν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα χαλάρωσε στο Περιστέρι από ένα σημείο και μετά. Επίσης, και κομβικοί παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί δεν πήγαν καλά για να ανεβάσουν και την ομάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος και από τον Σφιντέρσκι και από τον Άκπομ. 

Δεν ξέρω αν χάνουν πολλές δυνάμεις από το πρέσινγκ, αλλά εγώ θα προτιμούσα να είναι μέσα στην περιοχή και να κάνουν γκολ παρά να τρέχουν από έξω. Ο Σφιντέρσκι σίγουρα θα έχει παρατηρήσει τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος από τα 20-30 γκολ που βάζει τα περισσότερα είναι μέσα από την περιοχή.

Πρέπει να τον δοκιμάσει και με άλλον δίπλα του. Η να το ζητήσει και ο ίδιος. Ο προπονητής, βέβαια, ξέρει καλύτερα από εμάς, ίσως θέλει να βάλει περισσότερα χαφ γι' αυτό και να βάζει έναν σέντερ φορ.

Είναι δύσκολη εβδομάδα. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν πάρει το μήνυμα, θα μπουν δυνατά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα. Μετά θα μπουν στην διαδικασία να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι που θα είναι δύσκολο γιατί και ο Άρης προέρχεται από πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ίσως με νίκη την Πέμπτη χρυσώσουν το χάπι».

Για το αμυντικό πρόβλημα σημείωσε: «Δεν κάνουν άμυνα μόνο οι στόπερ, κάνουν και οι μπακ και πολύ οι δύο αμυντικοί χαφ. Αν δεν κάνουν οι χαφ άμυνα τρως πολλά γκολ. Σχετικά με τις δικαιολογίες που ακούω για την ηλικία του Βαρέλα και του Βιεϊρίνια δεν συμφωνώ. Αυτοί έπαιξαν και με την ΑΕΚ, δεν μπορεί από τότε να μεγάλωσαν. Είναι μεγάλες προσωπικότητες», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags