Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη πριν τον αγώνα με Σλόβαν - "Να αλλάξει το μυαλό του..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 18:50:00

Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη πριν τον αγώνα με Σλόβαν - "Να αλλάξει το μυαλό του..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Πασχαλάκη πριν τον αγώνα με Σλόβαν - "Να αλλάξει το μυαλό του..."

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην άνθρωπος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, αλλά και στην παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Απόστολος Τερζής: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρώην βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη, και παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας όπου αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Για τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ: «Είμαι στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ το βράδυ απέναντι στη Σλόβαν θα πάρει τη νίκη σίγουρα και θα έχει μεγάλη διαφορά με την εικόνα του Ατρομήτου. Ξέρουν την ιδιαιτερότητα που έχει η αναμέτρηση και θα τα δώσουν όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μία μεγάλη ομάδα δεν κάνει δεύτερη γκέλα και θα κερδίσει άνετα. Θα είναι μία διαφορετική ομάδα από τον αγώνα πρωταθλήματος».

Για την αμυντική εικόνα του Δικεφάλου: «Σε όλες τις ομάδες γίνονται λάθη, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να κατακρίνουμε τους πάντες; Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα. Ο Ολυμπιακός είπε κανείς ότι θα τα κερδίσει όλα τα παιχνίδια; Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πρέπει να πιστεύει και ο κόσμος, κανένας ποδοσφαιριστής δεν πάει να παίξει ένα παιχνίδι για να χάσει. Το μυαλό του είναι στο πως να κερδίσει από την ώρα που ξεντύνεται στα αποδυτήρια».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, σημείωσε: «Ο Πασχαλάκης είναι ένας καλός τερματοφύλακας, ένα εξαιρετικό παιδί και αν αλλάξει λίγο το μυαλό του και είναι πιο σοβαρός θα πάει πολύ μπροστά , δεν έχω συζητήσει μαζί του αλλά έχει και τρομερά προσόντα, δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Κάνει το κάτι παραπάνω πολλές φορές. Γενικότερα δεν πιστεύουμε τους Έλληνες τερματοφύλακες, ο Βλαχοδήμος που παίζει στη Μπενφίκα τον πίστεψαν και το βγάζει στο γήπεδο», είπε ο Απόστολος Τερζής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags