Facebook Pixel «Έχει τα προσόντα ο Μπέλεκ»
| 2011-12-05 21:10:00

«Έχει τα προσόντα ο Μπέλεκ»

«Έχει τα προσόντα ο Μπέλεκ»

Δεν προκαλεί έκπληξη στον Παύλο Δεμιτζάκη η άνοδος του Μπέλεκ στα τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ, καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για ένα παίκτη που είχε τα προσόντα να φτάσει ψηλά.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Καμερουνέζο άσο στον Πανθρακικό και γνωρίζει καλά την αγωνιστική του αξία. O πρώην προπονητήw του επιθετικού της ΑΕΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπέλεκ.

Περιμένατε ο Μπέλεκ να έχει αυτή την εξέλιξη ;

«Φυσικά και περίμενα να έχει σπουδαία εξέλιξη ο Μπέλεκ καθώς είναι ένας παίκτης που έχει υπομονή, δουλεύει πολύ, είναι φερέλπις και έχει και τα προσόντα να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί πολύ νέο και παρ’όλα αυτα έχει πολύ γρήγορη εξέλιξη και αυτή τη στιγμή κάνει αυτές τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Άλλωστε το γεγονός ότι μεταγράφηκε από τον Πανθρακικό στην Ουντινέζε σε τόσο νεαρή ηλικία δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί αυτές οι ομάδες δεν παίρνουν παίκτες αν δεν αξίζουν.»

Πιστεύετε ότι μπορεί να έχει διάρκεια;

«Σίγουρα είναι φυσιολογικό να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα λόγω ηλικίας κυρίως αλλά αν έχει υπομονή να δουλέψει μπορεί να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ΑΕΚ σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν αλλά αν το προπονητικό του τιμ και ο ίδιος έχουν υπομονή μπορεί να έχει σπουδαία πορεία.»

Μπορεί να έχει ανάλογη πορεία και σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;

«Ο Μπέλεκ έχει την δυνατότητα να παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα το αποδεικνύει άλλωστε και η μεταγραφή του στην Ουντινέζε. Εγώ βλέπω ότι έχει και τα σωματικά προσόντα και το ταλέντο και την διάθεση για να φτάσει ψηλά και να ξεχωρίσει.»

ΠΗΓΗ: scorenews.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags