Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Μεγάλη έκπληξη με Σουρλή - "Σκάει" πώληση!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 12:08:00

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Μεγάλη έκπληξη με Σουρλή - "Σκάει" πώληση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Μεγάλη έκπληξη με Σουρλή - "Σκάει" πώληση!

Οι πρώτες αποφάσεις του Μαρτίνς για τον Ιανουάριο είναι γεγονός. Πώς θα καλύψει το μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή, η απόφαση για τουλάχιστον μία κίνηση και η έντονη φημολογία για αποχώρηση...

Ολυμπιακός: Τον Ρόνι Λόπες εμπιστεύεται το τελευταίο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς, δεδομένου ότι αφενός έχει ανεβάσει την απόδοσή του και δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε το καλοκαίρι, αφετέρου χρειάζεται να βρει ρυθμό γιατί σε αυτόν θα στηριχτεί μέσα στο επόμενο διάστημα. 

 

Ο Ονιεκούρου και ο Γκάρι Ροντρίγκες θα φύγουν, λόγω του Κόπα Άφρικα, με αποτέλεσμα να μείνει με τους Μασούρα, Ρόνι Λόπες και Βρουσάι και, φυσικά, τον Βαλμπουενά. Θα υποστήριζε κάποιος, μάλιστα, ότι Βρουσάι μπορεί να νιώθει και αδικημένος από τις ευκαιρίες που δεν έχει πάρει όλο αυτό το διάστημα, αν και πάντα δείχνει αν μη τι άλλο ετοιμοπόλεμος.

 

Ευκαιρίας δοθείσης μια μικρή αναφορά στο ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για τον Γιώργο Μασούρα από την Τουρκία: Δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα άσο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η τουρκική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει σε παίκτη ή ομάδα ότι θα πάρουν τα λεφτά τους...

 

Για να συνεχίσουμε στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα δει και τους Μαντί, Αγκιμπού και Κούντε να αποχωρούν λόγω του Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει και στα χαφ θέμα. Θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο με την πρώτη ομάδα ο Σουρλής και μαζί με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά θα επιδιώξουν να καλύψουν το κενό που θα υπάρξει στα χαφ. 

 

Το πιθανότερο, άλλωστε, είναι να έρθει ένας παίκτη τον Γενάρη (και όχι δύο και τρεις μεταγραφές που γράφουν δεξιά και αριστερά), καθώς για να γίνουν μαζικές μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή.

 

Αλλά αν έρθει ένας παίκτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτός θα είναι κατά 99% αριστερός μπακ - Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι δανεικός. Υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί και χαφ, αλλά όσον αφορά τα μεταγραφικά του χειμώνα καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν… αντέχει άλλο και ζητάει να φύγει από τον Ολυμπιακό - Ο μοναδικός που "αδίκησε" ο Μαρτίνς! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags