Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος... Ινσούα για ΠΑΟ - Ενδιαφέρον για ξένο άσο από άλλη ελληνική ομάδα - Ζητάει τρελά λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 18:20:00

Νέος... Ινσούα στον ΠΑΟ - Ενδιαφέρον για ξένο άσο από άλλη ελληνική ομάδα - Ζητάει τρελά λεφτά!

Του Αδέσποτου
Νέος... Ινσούα στον ΠΑΟ - Ενδιαφέρον για ξένο άσο από άλλη ελληνική ομάδα - Ζητάει τρελά λεφτά!

Οι συζητήσεις με το Τριφύλλι και οι συγκρίσεις με άλλα συμβόλαια! Γιατί στον Παναθηναϊκό ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά του μάνατζέρ του, η σνομπ συμπεριφορά του, η βεβαιότητα πως θα βρει συμβόλαιο στην Ισπανία και η... βόμβα για άλλον σύλλογο της Super League.

Παναθηναϊκός: Με την υπόθεση Χουανκάρ τουλάχιστον, δηλαδή με την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο επίσης όπως του Χατζηγιοβανη λήγει το καλοκαίρι, υπάρχει μια κινητικότητα απο πλευρας Παναθηναϊκού

Βέβαια για να το διευκρινίζουμε/ξεκαθαρίσουμε, αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως στις πρώτες επαφές βρέθηκε σημείο προσέγγισης στο οικονομικό. Κι αυτό αφού ο Ισπανός ατζέντης του, Ρενέ Ράμος, εμφανίστηκε πολύ... κούλ ως  ευγενικά σνομπ! 

Όπως κυκλοφορεί στην ενημερωμένη ελληνική μανατζερική πιάτσα, ο εκπρόσωπος του  Χουαν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, δεν έδειξε να "καίγεται να κλείσει την δουλειά απο τώρα, αλλά το αντίθετο... 

Άφησε δηλαδή να φανεί η...πίστη του πως ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του πελάτη του, άρα δεν υπάρχει λόγος για... βιασύνες.Εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός τους τα σκάσει για να υπογράψει απο τώρα, βάζοντας όμως, συνάμα πολύ ψηλά  τον πήχη των αρχικών απαιτήσεων. Διαφορετικά θα το αφήσουν για το...2022!

Ο Χουανκάρ απο την 1η Ιανουαρίου μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί ελεύθερα (μέσω του ατζέντη του) να συζητάει με άλλες ομάδες, ακόμη και να υπογράψει κάπου αλλού. 

Ουσιαστικά κάνει παιχνίδι εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντιδράσει (με τα τωρινά αγωνιστικά δεδομένα) αφού ο Χουανκάρ είναι βασικός κι αναντικατάστατος αλλά και ο μοναδικός καθαρός αριστερός μπακ που υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς!

Ο ατζέντης του Χουανκάρ έδειξε σίγουρος πως για το καλοκαίρι ο 31χρονος πελάτης του θα βρεί προτάσεις για να επιστρέψει στην Ισπανία. Ακόμη κι απο ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, που θα μπορεί να τον πληρώσει καλά, σε αντίθεση με τις ισπανικές ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν. 

Μάλιστα απο το μανατζερικό περιβάλλον του Χουανκάρ έχει διαρρεύσει προς την πλευρα του Παναθηναϊκού, πως υπάρχει κι άλλη ελληνική ομάδα που έχει εκδηλώσει (προς το παρόν φιλολογική/ενημερωτικό) ενδιαφέρον για τον Ισπανό αριστερό μπακ με... προοπτική καλοκαιριού!

Γενικότερα απο τους "πράσινους" διέρρευσε μια δυσφορία για τον ατζέντη του Χουανκάρ και το πως διαχειρίζεται την υπόθεση ανανεωσής του. Ακούστηκε χαρακτηριστικά πως "έμπλεξε" τις απαιτήσεις για τον πελάτη του με τα λεφτά που παίρνει ο επίσης Ισπανός Ρούμπεν Πέρεθ αλλά και αυτά που ζητάει (;) ο Χατζηγιοβάνης. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου. Ούτε οι... συγκρίσεις, ούτε τετοιου είδους "παιχνιδάκια"

Σίγουρα το "κασε Ινσούα" που φέρεται να ζητάει ο Χουανκάρ δεν πρόκειται να το πάρει απο τον Παναθηναϊκό. Κι αν πάει έτσι και ο Γενάρης, με την υπόθεση ανανέωσης του Ισπανού, μην σας κάνει εντύπωση οι "πρασινοι" να κινηθούν για βασικό αριστερό μπακ. Δηλαδή την αγορά Πρίσμαν ή Φεράρι ή κάποιου τρίτου. 

Κάτι που θα σημαίνει πως Γενάρη και καλοκαίρι θα πάει συνολικά για δυο μπακ στην θέση. Με  ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και για Χουανκάρ. Πάμε για σκληρό πόκερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό κι αν είναι "μπαμ": Απρόσμενη συμφωνία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που τα αλλάζει όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags