Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξέλιξη βόμβα: Νυν παίκτης του ΠΑΟ έγινε ατζέντης με την... βούλα - Σταματάει το ποδόσφαιρο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 15:12:00

Εξέλιξη βόμβα: Νυν παίκτης του ΠΑΟ έγινε ατζέντης με την... βούλα - Σταματάει το ποδόσφαιρο!

Οι Μιχείες
Εξέλιξη βόμβα: Νυν παίκτης του ΠΑΟ έγινε ατζέντης με την... βούλα - Σταματάει το ποδόσφαιρο!

Το αποφάσισε και ήδη ξεκίνησε συνεργασία με κορυφαίο Γραφείο. Αποκάλυψη Sportdog.gr για ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού που "φιγουράρει" στο τρέχον ρόστερ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πώς και γιατί... αλλάζει επαγγελματική ρότα;

 

Το πλέον φρέσκο και πιο hot gossip που κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents, σας το μεταφέρει σήμερα η στήλη, με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με ... επώνυμο που ιντριγκάρει! Κι αυτό αφού παρότι δεν τον πήραν τα χρόνια αποφάσισε να αλλάξει... επαγγελματικό προσανατολισμό! Τι εννοώ;

 

Ο εν λόγω "πράσινος" ποδοσφαιριστης, που "φιγουραρει" στο τρέχον ρόστερ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έμαθα πως πήρε την... μεγάλη απόφαση (με την στήριξη και της οικογενείας του) να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βάλει το... κοστούμι του ατζέντη! Κοινώς κόβει την μπάλα αλλά δεν φεύγει από το χώρο!

 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της στήλης (απο...πρώτο χέρι), ο παίκτης του Παναθηναϊκού που το...γύρισε σε μάνατζερ, έχει φροντίσει να το κάνει και με τις καλύτερες προυποθέσεις. Δηλαδή εξάσφαλίζοντας στο νέο του, αυτό, ξεκίνημα του το απαραίτητο επαγγελματικό...background. Τι εννοώ;

 

Θα ξεκινήσει (για την ακρίβεια λέγεται πως το έχει ήδη κάνει) την νέα του...καριέρα από εγχώριο Γραφείο, στο οποίο επικεφαλής είναι γνωστός Έλληνας μεγαλοατζέντης, με πολλά διεθνή deals στο ενεργητικό του και "δυνατό" πελατολόγειο! Με τις δικές τους... συστάσεις και την δική του... καθοδήγηση, ακόμη και "κλείνοντας" του ραντεβού γνωριμίας με ξένους αθλητικούς/τεχνικούς διευθυντές!!

 

Όταν πάντως διαρρεύσει το όνομα του συγκεκριμένου Έλληνα ποδοσφαιριστή, που έγινε ατζέντης σε τόσο νεαρή ηλικία, σίγουρα θα σηκωθεί πολλή σκόνη. 

 

Πάντως γενικότερα είναι κάτι που  όλο και περισσότερο γίνεται (όχι ένα... κρυπτώ πλέον), βρίσκει μιμητές ακόμη και στα μεγάλη ελληνικά Γραφεία μάνατζερς. Θυμίζω την πολύ πετυχημένη συνεργασία του top agent Πασχάλη Τουντούρη με τον Μιχάλη Σηφάκη!

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Ινσούα στον ΠΑΟ - Ενδιαφέρον για ξένο άσο από άλλη ελληνική ομάδα - Ζητάει τρελά λεφτά! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags