Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Μίνος: Ατακάρες Μίνου ΠΑΟΚ: "Αυτές θα είναι οι τρεις μεταγραφές" - Φοβερό... σκηνικό με Νταμπίζα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-19 23:13:00

Ατακάρες Μίνου ΠΑΟΚ: "Αυτές θα είναι οι τρεις μεταγραφές" - Φοβερό... σκηνικό με Νταμπίζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρες Μίνου ΠΑΟΚ: "Αυτές θα είναι οι τρεις μεταγραφές" - Φοβερό... σκηνικό με Νταμπίζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου έδωσε πλούσιο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που έρχονται στην ομάδα το επόμενο διάστημα. Ποιοι παίκτες θα έρθουν τον Γενάρη, τι θα γίνει με τον Τεχνικό Διευθυντή και η... ντρίμπλα του για τον Νίκο Νταμπίζα, τις επαφές του οποίου με τους Θεσσαλονικείς αποκάλυψε το Sportdog.gr!


 

ΠΑΟΚ: Την άποψη, ότι ο ΠΑΟΚ είχε μέταλλο νικητή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Γιώργος Μίνος, στην Αθλητική Κυριακή, μετά το 3-2 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ υποστήριξε, ότι η μεταγραφή του Κούρτιτς που σκόραρε τα 2 από τα 3 γκολ των ασπρόμαυρων (από πέναλτι) ήταν 100% συμφέρουσα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ατάκα όμως για τον τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει ήταν όλα τα λεφτά. Ανέφερε το όνομα του Άγγλου Γουέμπ, την περίπτωση ενός Πορτογάλου αλλά την τρίτη περίπτωση που όπως αποκάλυψε στο sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος είναι, αυτή του Νίκου Νταμπίζα. Μάλιστα, απέφυγε να τον κατανομάσει, αλλά αρκέστηκε να τον χαρακτηρίσει ως Έλληνα που ήταν σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας!

Δείτε τι είπε:

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μίνου:

Η ηρεμία τελειώνει την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλο, στη ρεβάνς του 1-1 με την ΑΕΛ. Από εκεί και μετά αν ο ΠΑΟΚ περάσει.

Ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα το μέταλλο του νικητή. Είχε εγωισμό, αυτοπεποίθηση, στοιχεία, τα οποία έλειπαν και σιγά σιγά βρίσκονται υπό τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έκανε την ανατροπή με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, τον Σλοβένο, ο οποίος έχει σημειώσει συνολικά 10 τέρματα. Είναι η μεταγραφή που για τον ΠΑΟΚ έχει πιάσει 100 %.

Είναι μία μεταγραφή που οδηγεί τον Δικέφαλο του Βορρά σε πτήσεις όπως σήμερα, σε νίκες. Ο ΠΑΟΚ κρατά το αποτέλεσμα. Αυτό έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει τιμωρημένος. Στις 15 Ιανουαρίου θα ξαναπαίξει με κόσμο. Οπότε ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει το μομέντουμ.

Βρίσκει τα πατήματά του, γι'αυτό υπάρχει ικανοποίηση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στον στόχο του.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις μεταγραφές που θα γίνουν αρχές Ιανουαρίου. Εκτιμάται, ότι θα γίνουν τρεις μεταγραφές. Ήδη έχει επιστρέψει ο Λέο Ζαμπά και ξεκίνησε προπονήσεις. Επίσης στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν τεχνικό διευθυντή. Τα ονόματα είναι τρία, του Γουέμπ, ενός Πορτογάλου και ενός Έλληνα που είχε αναλάβει ομάδα της Αθήνας (εννοεί τον Νταμπίζα).

Σε ποιές θέσεις θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ; Θα πάρει ένα δεκάρι, ένα στόπερ και ένα ακραίο μπακ, δεξιό ή αριστερό. Να μπορεί να παίζει και τις δύο θέσεις. Οδεύουν προς την έξοδο, μετά τον Γκαγκάβα, ο Ροντρίγκο Σοάρες και άλλοι παίκτες. Υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια όπως του Βαρέλα. Σήμερα ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγή τον Ίνγκασον. Νομίζω θα γίνουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συνονθύλευμα ακριβών συμβολαίων ο ΠΑΟΚ - Τους έπιασαν κορόιδα - Όλα... αντίστροφα ο Λουτσέσκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags