Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Νέα αποκάλυψη για Λουτσέσκου - Τον ήθελε ομάδα από τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Τι έγινε
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 00:03:00

Νέα αποκάλυψη για Λουτσέσκου - Τον ήθελε ομάδα από τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Τι έγινε

Sportdog Team
Νέα αποκάλυψη για Λουτσέσκου - Τον ήθελε ομάδα από τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Τι έγινε

Συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά μιας και τα ΜΜΕ από την πατρίδα του συνεχώς αναπαράγουν σενάρια για ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Νέο ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή ξανά τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, μιας και η Λιουμπιάνα Νεντέλκου αποκάλυψε στην τηλεόραση της Ρουμανίας πως η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρθηκε για τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, όμως το θέμα δεν προχώρησε λόγω της υψηλής ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

«Ένας προπονητής που μπορεί εύκολα να προπονήσει μια γαλλική ομάδα είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου που μιλάει γαλλικά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε μια ανάσα από την Σεντ Ετιέν.

Αμέσως μόλις αποχώρησε ο Κλοντ Πιέλ, ο Λουτσέσκου έφτασε μια ανάσα, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσής του ήταν πολύ μεγάλη και δεν προχώρησε το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λιουμπιάνα Νεντέλκου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags