Facebook Pixel Εκλεισε η φωνή του λόγω ΑΕΚ!
| 2011-12-06 19:00:00

Εκλεισε η φωνή του λόγω ΑΕΚ!

Εκλεισε η φωνή του λόγω ΑΕΚ!

Ο Πάνος Κιάμος δεν είναι φίλαθλος του... καναπέ. Συνηθίζει να επισκέπτεται το ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την αγαπημένη του ΑΕΚ και μάλιστα βρίσκει την ευκαιρία να «ζεσταίνει» και το... λαρύγγι του εν όψει των βραδινών του εμφανίσεων.

Μόνο που την περασμένη Κυριακή κόντεψε να καεί σε αυτή την... προθέρμανση, αφού παρασύρθηκε από το γενικότερο ενθουσιασμό και παλμό της εξέδρας και βροντοφώναζε μαζί με όλο τον κόσμο «πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε».

Αυτό το σύνθημα πρωτιάς απείλησε τις φωνητικές του χορδές, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο ίδιος μεταξύ σοβαρού κι αστείου στους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιαλμά, οι οποίοι εμφανίστηκαν προχθές το βράδυ στο «Ποσειδώνιο». Δηλαδή ο Κιάμος χειροκρότησε τους παίκτες της ΑΕΚ το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ και το ίδιο βράδυ αντιστράφηκαν οι ρόλοι...

Προτού βέβαια ανέβει το κέφι ο γνωστός καλλιτέχνης κινδυνολόγησε, έτσι για την πλακίτσα. «Δεν μπορώ να τραγουδήσω, παιδιά, γιατί έχει κλείσει η φωνή μου από τα συνθήματα στο γήπεδο» είπε μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των Μανωλά και Σιαλμά στο μαγαζί. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ο Νίκος Κωστένογλου είχε χορηγήσει ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη χθεσινή μέρα.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags