Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Πριν έναν μήνα "χτύπησε" Λουτσέσκου η Σεντ Ετιέν - Υπόσχεση σε Σαββίδη - Άμεσα ραντεβού με Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 13:44:00

Αρχές Δεκέμβρη "κρούση" Σεντ Ετιέν για Λουτσέσκου - Υπόσχεση σε Σαββίδη - Άμεσα ραντεβού με Μπότο

Οι Μιχείες
Αρχές Δεκέμβρη "κρούση" Σεντ Ετιέν για Λουτσέσκου - Υπόσχεση σε Σαββίδη - Άμεσα ραντεβού με Μπότο

Πολλές προτάσεις από όλη την Ευρώπη για τον... Στρατηγό! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι ισχύει στα δημοσιεύματα για τον Ρουμάνο και την Σεντ Ετιέν, πότε τον προσέγγισαν και ποιο ήταν το πλάνο και γιατί τους έριξε... χυλόπιτα. Η δέσμευσή του με τον ΠΑΟΚ και το πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όποτε επιστρέφει στην Ρουμανία, τα εγχώρια ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του, είτε "κατασκευαζοντας", είτε "ανασύροντας"... θέματα. Πουλάει πολύ ο "Στρατηγός" στην χώρα του κι ας μην δουλεύει εκεί εδώ και χρόνια...

Είναι και το βαρύ επώνυμο βλέπετε που κουβαλάει, με την οικογένεια Λουτσέσκου (παραδοσιακά ξεκινώντας από τον μπαμπά Μιρτσέα) από τις πλέον ισχυρές στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο αλλά και ότι ο Ραζβάν είναι μέσα στους 3 κορυφαίους σύγχρονους Ρουμάνους προπονητές.

 Έτσι, λοιπόν, και τώρα, που λόγω Χριστουγέννων πήγε στο Βουκουρέστι, είδε πάλι να γίνεται πρωταγωνιστής σε δημοσιεύματα που από το ...πουθενά (σε σχέση με την πραγματικότητα) τον... έμπλεκαν με την Σεντ Ετιέν. Παρότι οι "στεφανούα" έχουν από 14 Δεκεμβρίου νέο προπονητή, τον πρώην των Καέν/Τουλούζ/Εβιάν/Ρεμς, Πασκάλ Ντουπράζ, ο οποίος πήρε την θέση του Κλώντ Πιέλ! Δηλαδή τα ρουμάνικα ΜΜΕ ξαφνικά "ανακάλυψαν"/παρουσίασαν έτσι κι αλλιώς μια... μπαγιάτικη ιστορία. 

Για να το ξεκαθαρίσουμε : ο Λουτσέσκου από το καλοκαίρι που επέστρεψε στην Τούμπα έχει δεχτεί είτε ο ίδιος, είτε  οι άνθρωποι του  από βολιδοσκοπήσεις μέχρι και προτάσεις από αρκετές ομάδες. Από Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ αλλά και την Εθνική Ρουμανίας! Σε όλες όμως, απάντησε αρνητικά παραμένοντας πιστός στην οικογένεια Σαββίδη, αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και σε μια πόλη (Θεσσαλονίκη) που τον λατρεύει. Ντεφάκτο αυτό που σας γράφω...

Και για να το κλείσω το ανύπαρκτο/καμμένο (πλέον) θέμα για Σεντ Ετιέν απλά θα συνεισφέρω το εξής : οι "στεφανουά"  πριν "στείλουν" τον Κλώντ Πιέλ, είχαν ανάμεσα στις λίγες βασικές επιλογές τους/υποψηφίους, για προπονητή προοπτικής στον πάγκο τους και όχι για να βγάλουν/σώσουν την σεζόν (όπως τελικά κατέληξαν με τον Ντουπράζ) και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Πιέλ απολύθηκε στις 5 Δεκεμβρίου και όντως τέλη Νοεμβρίου, αρχές του τρέχοντος μηνα, η Σεντ Ετιέν κινήθηκε για τον Ρουμάνο "Στρατηγό" αλλά εισέπραξε την άρνηση του. Και δεν έγινε απλά ένα τηλεφώνημα αλλά ο κόουτς Ραζβάν δεν συγκινήθηκε παρότι μιλάμε για ιστορικό σύλλογο στην Γαλλία, με τεράστια δυναμική. Ο Λουτσέσκου όμως, είναι...ΠΑΟΚ! Και περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα την άφιξη του Ζοσέ Μπότο στην Θεσσαλονίκη για να βάλουν μπροστά το νέο πρότζεκτ για το "δικέφαλο".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Σε... απόγνωση και ο Λουτσέσκου - Απόφαση Σαββίδη για Κούτσια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags