Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκούπα" στην ΑΕΚ με 5 αποχωρήσεις - Στη λίστα δύο TOP ονόματα - Παίρνει χάφαρο από... Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-24 15:43:00

"Σκούπα" στην ΑΕΚ με 5 αποχωρήσεις - Στη λίστα δύο TOP ονόματα - Παίρνει χάφαρο από... Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" στην ΑΕΚ με 5 αποχωρήσεις - Στη λίστα δύο TOP ονόματα - Παίρνει χάφαρο από... Ολυμπιακό!

Αποφάσεις και αλλαγές τον Γενάρη, παρά το -11 από την κορυφή. Στην Ένωση διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν να προχωρήσουν σε σημαντικές κινήσεις που θα αφορούν τόσο στην αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται όσο και σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές.
 

Η ΑΕΚ φουλάρει τόσο για μεταγραφές όσο και για εκκαθαρίσεις τον Ιανουάριο, καθώς αμφότερα τα ζητήματα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Κιτρινόμαυρους. Άλλωστε, είναι σημαντικό η ομάδα να... ξεφορτώσει συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται ώστε να έχει την ευελιξία να κάνει ποιοτικές προσθήκες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Μιχάλης Μπακάκης, Εμάνουελ Ινσούα και Όλεγκ Νταντσένκο, τρεις πλάγιοι μπακ που η Ένωση δεν χρειάζεται, αφού διαθέτει αρκετές λύσεις στις θέσεις που αγωνίζονται. Ο Μπακάκης δεν υπολογίζεται φέτος και έχει συμμετοχές μόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ Β', ενώ ο Ινσούα επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Αλδοσίβι και οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Νταντσένκο, που αποδείχθηκε μια από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Κατά τα άλλα, υποψήφιοι για αποχώρηση, με πώληση ή δανεισμό, είναι επίσης οι Στράτος Σβάρνας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο πρώτος δεν δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Αργύρη Γιαννίκη και αγωνίζεται ελάχιστα, ενώ ο δεύτερος παίρνει ευκαιρίες από τον προπονητή του, αλλά είναι... κοινό μυστικό πως στον Δικέφαλο περίμεναν περισσότερα από τον Σουηδό και ψάχνονται εδώ και καιρό να τον παραχωρήσουν.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, θεωρείται προτεραιότητα για την ΑΕΚ η προσθήκη ενός κεντρικού μέσου και ο πρώτος στόχος της ομάδας φέρεται να είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν καιρό την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ, που δεν είναι καινούργιο όνομα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ τους. Το τσεκάρισμα του Μπαρμπόσα δεν σταματά ούτε στις γιορτές και οι άνθρωποι της Ένωσης παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο.

Ο 25χρονος box-to-box μέσος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νις στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Ο δανεισμός του εκπνέει στα τέλη του 2021, αλλά ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τη Νις και πιθανότατα θα αποχωρήσει εκ νεόυ τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαρμπόσα έχει συνδεθεί μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό, που φέρεται επίσης να ψάχνει για κεντρικό χαφ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι ΑΕΚτζήδες! "Εκτός αποστολής ο Γιαννίκης - Ούτε με 14 μεταγραφές - Eξω από την ομάδα οι..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags