Facebook Pixel Άρης: Απίστευτη αποκάλυψη από Έλληνα διεθνή - "Έχω μιλήσει πολλές φορές να πάω στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 07:00:00

Απίστευτη αποκάλυψη από Έλληνα διεθνή - "Έχω μιλήσει πολλές φορές να πάω στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη από Έλληνα διεθνή - "Έχω μιλήσει πολλές φορές να πάω στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση... βόμβα έβγαλαν οι δηλώσεις που έκανε Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής στην ΕΡΤ, όπου ανέφερε πως έχει μιλήσει πολλές φορές ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Γιάννης Γιαννιώτας: Αποκαλύψεις από τον Έλληνα διεθνή, που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» και αναφέρθηκε για το ενδεχόμενο να επιστέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι πολλές φορές στο παρελθόν ήταν πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Άρη, ενώ παράλληλα σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του Ακη Μάντζιου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Για την πρόκριση επί του ΟΦΗ: «Ο Άρης προκρίθηκε δίκαια επί του ΟΦΗ. Έχει ένα φοβερό υλικό και έχει την δυνατότητα να πάρει έναν τίτλο. Με την πορεία που έχει, νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Είναι πρόβλημα να παίζεις με -6 βαθμούς».

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή στον Αρη: «Έχω συζητήσει με τον Άρη αρκετές φορές για να επιστρέψω. Πολλές φορές φτάσαμε στο σημείο για να γίνει η συμφωνία, αλλά τελευταία κάτι συμβαίνει πάντα. Σίγουρα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα και από την ομάδα προς εμένα και από εμένα προς την ομάδα. Το καταλαβαίνω και στην πόλη καθώς στη Θεσσαλονίκη ζω. Τα χρόνια ακόμη δεν με πήρανε, ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Θα μπορούσα να πω μόνο αυτό. Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος. Δόξα τω Θεώ υπάρχει κάτι οπότε, θα φορέσω ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια», είπε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags