Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η Τράμπζονσπορ έχει για εναλλακτική του Γοδίν ξένο άσο του ΠΑΟΚ!
| 2021-12-27 21:25:00

Απίστευτο δημοσίευμα: Η Τράμπζονσπορ έχει για εναλλακτική του Γοδίν ξένο άσο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Απίστευτο δημοσίευμα: Η Τράμπζονσπορ έχει για εναλλακτική του Γοδίν ξένο άσο του ΠΑΟΚ!

Η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη θέλει διακαώς τον Ντιέγκο Γοδίν, όμως αν δεν τα καταφέρει έχει ως εναλλακτική την περίπτωση του άσου του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο λόγος για τον Σβέριρ Ίνγκασον, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα "haberts.com", βρίσκεται στα "ραντάρ" της Τράμπζονσπορ, η οποία αναζητά ενίσχυση στα "μετόπισθεν".

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι η ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη, έχει δείξει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο Γοδίν, με τον Ουρουγουανό στόπερ να ζητά ένα συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τραμπζονσπόρ συνεχίζει τις συζητήσεις με την πλευρά του Γοδίν, ωστόσο σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι υπάρχει και η εναλλακτική του Ίνγκασον στο κάδρο της ομάδας, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας έχουν εξετάσει την περίπτωση του Ισλανδού στόπερ, ενώ θετική άποψη έχει σχηματίσει και ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του Ίνγκασον.

Από την πλευρά της η ομάδα από την Τραπεζούντα φέρεται να προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags