Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Νέα διάσταση στο θέμα Ίνγκασον - Βγήκε είδηση από Τράμπζονσπορ - Θα κάνει πρόταση;
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-29 10:45:00

Νέα διάσταση στο θέμα Ίνγκασον - Βγήκε είδηση από Τράμπζονσπορ - Θα κάνει πρόταση;

Sportdog Team
Νέα διάσταση στο θέμα Ίνγκασον - Βγήκε είδηση από Τράμπζονσπορ - Θα κάνει πρόταση;

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο "στόχαστρο" της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος και Τούρκος δημοσιογράφος παίρνει θέση για το ενδιαφέρον για τον Ισλανδό άσο.

ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Σε δηλώσεις του στο Metropolis ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπουράκ Τσουμπουχτσού, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Τράμπζονσπορ, τόνισε ότι η ομάδα ψάχνει φθηνότερες λύσεις από αυτές του Σβέριρ Ίνγκασον, καθώς η υποτίμηση της τουρκικής λίρας έχει φέρει προβλήματα στους συλλόγους της χώρας.

«Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον που προέρχεται από την προηγούμενη χρονιά για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τότε η ομάδα έκανε άλλη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, αλλά ένας τραυματισμός βάζει εκ νέου στο παιχνίδι τον Ίνγκασον του ΠΑΟΚ.

Θα μπορούσε ο επόμενος αμυντικός που θα έρθει στην ομάδα να είναι ο Ισλανδός, απλά με τη συνεχή υποτίμηση της Τουρκικής λίρας το κόστος είναι μεγάλο για την ομάδα και μετά τον τραυματισμό του Έντγκαρ Ιέ , ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας σε φθηνή αφορά», ανέφερε ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags