Facebook Pixel Άρης: Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρυπίδης - Οι δύο παίκτες που... κλαίει τα λεφτά του - Δεν είναι ο Μήτρογλου
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 21:17:00

Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρυπίδης - Οι παίκτες που... κλαίει τα λεφτά του - Δεν είναι ο Μήτρογλου

Sportdog Team
Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρυπίδης - Οι παίκτες που... κλαίει τα λεφτά του - Δεν είναι ο Μήτρογλου

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος των Κίτρινων να έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα να τα... σκάει χοντρά όταν πρόκειται για παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όμως δύο είναι αυτοί που πραγματικά τον έχουν... τρελάνει.

Άρης: Οι Λερίν Ντουάρτε και Ιζέτ Χαΐροβιτς είναι από τους παίκτες που οι Κίτρινοι έδωσαν αρκετά χρήματα, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τον Θοδωρή Καρυπίδη και τους ανθρώπους που τους επέλεξαν μιας και ο Ολλανδός ταλαιπωρήθηκε πολύ από μια σειρά τραυματισμών, έχοντας παίξει μόλις 88 λεπτά σε τρία χρόνια, έχοντας κοστίσει 800.000 ευρώ. 

Στην πρώτη σεζόν του, το 2019-20, αγωνίστηκε σε τρία επίσημα παιχνίδια με την Λάρισα (20′) και τον Παναιτωλικό (23′) για την κανονική διάρκεια και στο ματς με τον Παναθηναϊκό (45′) για τα πλέι οφ, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ πέρσι βρέθηκε απλά δυο φορές στον πάγκο στα τελευταία ματς των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ φέτος ήταν στην αποστολή σε άλλα δυο ματς με Λαμία και ΑΕΚ, χωρίς επίσης να παίξει ένα λεπτό!

Από την άλλη ο Βόσνιος έπαιξε μόλις 139 λεπτά με τον Άρη, έχοντας μόλις μια προσπάθεια και 1/6 εύστοχα γεμίσματα όσο έχει αγωνιστεί, ενώ παράλληλα έχει κάνει μόλις εννιά πάσες με επτά λάθη. Έτσι είναι δεδομένο πως η υπομονή των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης να έχει εξαντληθεί, με τον Άκη Μάντζιο και τον Θοδωρή Καρυπίδη να θέλουν άμεσα να ολοκληρώσουν την συνεργασία μαζί τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags