Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Διεθνής παίκτης σταματά το ποδόσφαιρο λόγω του... κορωνοϊού
| 2022-01-04 23:35:00

Απίστευτο! Διεθνής παίκτης σταματά το ποδόσφαιρο λόγω του... κορωνοϊού

Sportdog Team
Απίστευτο! Διεθνής παίκτης σταματά το ποδόσφαιρο λόγω του... κορωνοϊού

Σοκάρει η απόφαση 30χρονου ποδοσφαιριστή με παρουσία στην Εθνική ομάδα της χώρας του ότι σταματάει να ασχολείται με το άθλημα λόγω έλλειψης κινήτρου και απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας. 

Ντάβι Πρόπερ: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον 30χρονο διεθνή Ολλανδό ποδοσφαιριστή της Αϊντχόφεν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος,  ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα σε 19 συμμετοχές με την εθνική ομάδα το διάστημα 2015-19, έμεινε ελεύθερος από το συμβόλαιό του με την PSV, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023.

«Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσω την πειθαρχία που είναι αναγκαία για μια κορυφαία απόδοση και να έχω τη ζωή μου να κυριαρχείται απόλυτα από ένα ταραχώδες ποδοσφαιρικό καλαντάρι.

Η περίοδος του κορωνοϊού και η έλλειψη επισκέψεων από την οικογένεια και τους φίλους μου δεν μου έκαναν καλό» προσθέτει ο Πρόπερ, αναφερόμενος στον προηγούμενο σύλλογό του στην Αγγλία, όπου αγωνιζόταν στην Μπράιτον. Τον περασμένο Ιούνιο επέστρεψε στην Αϊντχόφεν, εξηγώντας πως ήλπιζε ότι το να παίξει στην παλιά ομάδα του θα τού έφερνε πίσω τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

«Δυστυχώς, αυτό δεν αποδείχθηκε τόσο εύκολο, εν μέρει επειδή δεν αισθάνομαι άνετα μέσα στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Δεν είναι αυτό που θέλω πια και γι' αυτό σταματάω τώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ντάβι Πρόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags