Facebook Pixel Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μχάλης Μπακάκης;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-05 10:00:00

"Αλλεργία με παίκτες της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ - Δεν χωράει σε ΠΑΟ ο Μπακάκης - Αξιόπιστη επιλογή για Άρη"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αλλεργία με παίκτες της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ - Δεν χωράει σε ΠΑΟ ο Μπακάκης - Αξιόπιστη επιλογή για Άρη"

Έντονη φημολογία για τον Έλληνα άσο που φεύγει από την Ένωση! Ταιριάζει ο Μιχάλης Μπακάκης σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη; Ρεπόρτερ των τριών ομάδων καταθέτουν τη γνώμη τους.
 

Στις πρωτοχρονιάτικες «Goalares» ο Ευάγγελος Μίχος έκανε μία αποκάλυψη! Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, αρκετές ομάδες της Super League, τουλάχιστον πέντε - ανάμεσα τους φημολογείται και για μια της Big 5 - που είτε τον θέλουν, είτε έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Αποκλείοντας τον Ολυμπιακό από την εξίσωση, το Sportdog απευθύνθηκε σε τρεις ρεπόρτερ ομάδων των Big5. Συγκεκριμένα μιλήσαμε με δημοσιογράφους που καλύπτουν τα ρεπορτάζ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Άρη.

Οι ασπρόμαυροι ψάχνονται για δεξί μπακ, ο Παναθηναϊκός έχει Κώτσιρα και Σάντσες για back up, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο, ενώ στον Άρη ο Σούντγκρεν είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας...

Θα μπορούσε ο 30χρονος αμυντικός να «δέσει» με τις τρεις ομάδες; Δείτε ποιες απαντήσεις έδωσαν Αντώνης Τσακαλέας, Διονύσης Δεσύλλας και Γιώργος Στράντζαλης...

Αντώνης Τσακαλέας: «Αλλεργία με παίκτες της ΑΕΚ»

«Ούτε αγωνιστικά ούτε ηλικιακα κάνει ο Μπακάκης. Ο ΠΑΟΚ έχει «καεί» από τις τελευταίες επιλογές. Ούτε ο Ροντρίγκο είχε την πορεία που θα δικαιολογούσε να υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη για ανανέωση του συμβολαίου του, ούτε ο Τέιλορ έδωσε τα πράγματα που περιμέναμε. Ο Λύρατζης ήρθε στο προσκήνιο εξαιτίας αυτής της αποτυχίας και έχει κάνει καλό ξεκίνημα.

Έχω την εντύπωση, ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι εντελιώς διαφορετικό. Συν τοις άλλοις νομίζω, ότι επικοινωνιακά θα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Γενικότερα ο κόσμος έχει μία αλλεργία με παίκτες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ΑΕΚ και τις δύο συνεχόμενες σεζόν που ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε τον τίτλο».

Δεσύλλας: «Δεν χωρά στον Παναθηναϊκό»

«Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Το καλοκαίρι πήρε τον Κώτσιρα, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής με στοιχεία, αλλά φαίνεται κάπως “τρακαρισμένος”. Νομίζω, ότι κάποια στιγμή θα λυθεί και θα δούμε περισσότερα πράγματα. Έχει και τον Σάντσες που έχει κάνει καλή προετοιμασία. Τώρα που κλήθηκε να παίξει ήταν άκρως θετικός. Σκόραρε και αμυντικά τα πήγε καλά. Μην ξεχνάμε, ότι για δεξιός μπακ υπάρχει και ο Βαγιαννίδης που έρχεται από πίσω. Δεν του λείπουν ποδοσφαιριστές στα δεξιά. Οπότε δεν χωρά στον Παναθηναϊκό».

Γιώργος Στράντζαλης: «Αξιόπιστη επιλογή ο Μπακάκης»

«Ο Σούντγκρεν αυτήν τη στιγμή δείχνει, ότι είναι το Α και το Ω σε αυτή τη θέση για τον Άρη. Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί όμως δεν είναι υπέρ της παραμονής του. Και ο ίδιος θεωρεί, ότι ο κύκλος του στον Άρη έχει κλείσει. Το συμβόλαιό του λήγει. Δεν έχει βρει κοινό σημείο επαφής. Ο Άρης θα ψάξει κάτι αντίστοιχο σίγουρα, για να καλύψει αυτό το κενό, το οποίο είναι μεγάλο, από την έννοια, ότι είναι από τους σταθερότερους παίκτες του Άρη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Μπακάκης είναι ένας παίκτης που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Έχει πολλές εμεπιρίες. Έχει δείξει, ότι είναι ένας μπακ που έχει και τα ανεβάσματα, κάτι που θέλει ο Άρης με βάση το αγωνιστικό του πλάνο. Ενδεχομένως θα ήταν μία επιλογή αξιόπιστη. Γιατί είναι ένας μπακ που είναι δυναμικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και έχει δείξει ότι έχει καλές προωθήσεις. Αυτά τα στοιχεία έχει ο Σούντγκρεν και θα τα ψάξει ο Άρης για να τον αντικαταστήσει.

Ο Άρης όμως μπορεί να ψάξει και σε μία περίπτωση που ανήκει σε μικρότερη ηλικιακά ομάδα και περισσότερο εξελίξιμη από τον Μπακάκη που όπως και ο Σούντγκρεν έχουν πατήσει τα 30».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags