Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση" σε παίκτες του Ολυμπιακού: Ανίκανοι και… άρρωστοι - Σας εμβολίασε την τσέπη ο Μαρινάκης"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 10:29:00

"Επίθεση" σε παίκτες του Ολυμπιακού: Ανίκανοι και… άρρωστοι - Σας εμβολίασε την τσέπη ο Μαρινάκης"!

Sportdog Team
"Επίθεση" σε παίκτες του Ολυμπιακού: Ανίκανοι και… άρρωστοι - Σας εμβολίασε την τσέπη ο Μαρινάκης"!

Η εφημερίδα Πρωταθλητής ασκεί σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς για την εμφάνισή τους στη Ριζούπολη και τους δύο βαθμούς που... πέταξαν κόντρα στον Απόλλωνα.

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο 2022, καθώς μόλις πέντε ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου πέταξε δύο βαθμούς και το +11 από την ΑΕΚ έγινε ήδη +9. Οι Πειραιώτες ήταν κάκιστοι κόντρα στον τελευταίο Απόλλωνα, παρουσιάστηκαν χαλαροί και με… τουπέ και το πλήρωσαν απέναντι σε μία ομάδα που είχε να παίξει έναν μήνα και στο τελευταίο 20λεπτο απέφευγε να ανεβαίνει ψηλά, για να μπορέσουν να βγάλουν το 90λεπτο!

Η εφημερίδα Πρωταθλητής λοιπόν ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες των «Ερυθρολεύκων», τους χαρακτηρίζει… άρρωστους με εμβολιασμένες τσέπες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σχολιάζει πως το 0-0 ήταν συνέπεια της ανικανότητάς τους και όχι των καλών αποκρούσεων του «αντίπαλου τερματοφύλακα με την κοιλίτσα»!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags