Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κίνηση τακτικής από ΑΕΚ για Περέα - Αρέσει μαζί με Μπαρμπόσα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 13:48:00

"Κίνηση τακτικής από ΑΕΚ για Περέα - Αρέσει μαζί με Μπαρμπόσα"

Sportdog Team
"Κίνηση τακτικής από ΑΕΚ για Περέα - Αρέσει μαζί με Μπαρμπόσα"

Γιατί η Ένωση θέλει να... χαμηλώσει τους τόνους στις μεταγραφικές υποθέσεις που τον απασχολούν.

Τα δημοσιεύματα που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τους «κιτρινόμαυρους», να ασχολούνται με την περίπτωση απόκτησης του Χουάν Χοσέ Περέα, διαψεύδει επίσημα η Ένωση, τονίζει ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης.

Αυτή η διάψευση στην οποία προχώρησε ο «Δικέφαλος», πρόκειται για μια κίνηση τακτικής. Η ΑΕΚ προσπαθεί να χαμηλώσει τα μεταγραφικά και κάτι ανάλογο έκανε το προηγούμενο διάστημα, με την υπόθεση του Μπαρμπόσα. Στην Ένωση, θέλουν να κρατάνε τις περιπτώσεις που ασχολούνται, μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας και να τις δουλεύουνε, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Γιαννίκης έχει τη δυνατότητα να κάνει μια μίνι προετοιμασία

Τέλος, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, επισήμανε πως με την αναβολή, του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό, να δουλέψει με την ομάδα. Ο επόμενος αγώνας της Ένωσης, είναι την επόμενη Κυριακή (16/1) με τον Παναιτωλικό, όπου κανείς δεν ξέρει αν θα διεξαχθεί, με τα κρούσματα που υπάρχουν στην ομάδα του Αγρινίου.

Αυτό το μικρό διάστημα, που δεν υπάρχουν αγώνες, δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στον 41χρονο τεχνικό, να κάνει μια μίνι προετοιμασία. Ο Γιαννίκης, αφού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ, του δίνεται η δυνατότητα, να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής και της φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, να προετοιμάσει την ομάδα του, για το πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags