Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα από Θεσσαλονίκη - Υπογράφει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 15:17:00

Έκπληξη από Θεσσαλονίκη: Υπογράφει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκπληξη από Θεσσαλονίκη: Υπογράφει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και άμεσα θα κληθεί από τα γραφεία για βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του.
 

Ενας από τα παιδιά που έχουν σταθερά ανοδική πορεία στον ΠΑΟΚ είναι ο Μάριος Τσαούσης.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που αποτελεί μέλος της Β ομάδας, αλλά τελευταία-και γι’ αυτό έχει μόνο πέντε συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα της Super League 2-συμμετέχει σταθερά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ενίοτε και σε αποστολές, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αυτό πρόκειται να φανεί σύντομα και εμπράκτως.

Το συμβόλαιο του ύψους 1.75μ. μπακ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στα πλάνα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να προχωρήσουν σε ανανέωση συνεργασίας. Ήδη έχει σταλεί το σχετικό μήνυμα προς την πλευρά του παίκτης και σύντομα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναμένεται να υπάρξει μία νεότερη επαφή για να συμφωνηθούν οι βασικοί όροι του νέου συμβολαίου.

Ο ίδιος ο Τσαούσης θεωρεί εαυτόν παιδί του ΠΑΟΚ, έχει μιλήσει δημόσια πολλάκις για το πόσο πολύ θέλει να καθιερωθεί στην ομάδα και φυσικά είναι η ανανέωση μάλλον είναι διαδικαστικό θέμα. Θυμίζουμε ότι ο Καλαμαριώτης μπακ είχε κάνει 16 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ με την ομάδα του Βόλου τη σεζόν 2019-20, ενώ έχει και εμπειρία από το εξωτερικό με την Σπαρτακ Τρνάβα.


Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags