Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Μύλος" στην ΑΕΚ με Μπακάκη - Τον βάζουν... τιμωρία λόγω ΠΑΟ και Άρη - Συμπαίκτης με... Ολυμπιακό!
| 2022-01-12 12:58:00

"Μύλος" στην ΑΕΚ με Μπακάκη - Τον βάζουν... τιμωρία λόγω ΠΑΟ και Άρη - Συμπαίκτης με... Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μύλος" στην ΑΕΚ με Μπακάκη - Τον βάζουν... τιμωρία λόγω ΠΑΟ και Άρη - Συμπαίκτης με... Ολυμπιακό!

Γιατί δεν μένει ελεύθερος παρότι δεν υπολογίζεται ο Έλληνας αμυντικός; Στην Ένωση είχαν αποφασίσει να λύσουν το συμβόλαιό του, ωστόσο η φημολογία των τελευταίων ημερών τους έχει δημιουργήσει έξτρα προβληματισμό. Ποια πρόταση είχε από το εξωτερικό;
 

Ο Ιανουάριος έφτασε και παρά την παραδοχή εκ μέρους της ΑΕΚ ότι επίκειται "διαζύγιο" με τον Μιχάλη Μπακάκη, ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ της Ένωσης δίχως να υπολογίζεται αγωνιστικά.
 

Η τωρινή κατάσταση δεν βολεύει καμία από τις δύο πλευρές. Αφενός ο Μπακάκης έχει αποφασίσει ότι το μέλλον του είναι μακριά από τον Δικέφαλο και θέλει να βάλει τέλος στην αγωνιστική του απραξία. Αφετέρου η ομάδα δεν έχει λόγο να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που εξακολουθεί να πληρώνεται ένα "βαρύ" συμβόλαιο αλλά δεν δεν αγωνίζεται ούτε λεπτό. Το ιδανικό για αμφότερους θα ήταν το "αντίο" και μάλιστα άμεσα, εντός της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.
 

Ωστόσο, το ζήτημα γίνεται πιο περίπλοκο από τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ, που δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον διεθνή άσο χωρίς αντίτιμο. Μέχρι στιγμής, το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον ήταν αυτό την ισπανική Λεγανιές (εκεί αγωνίζεται ο Ραντζέλοβιτς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), η οποία όμως δεν φάνηκε να θέλει να μπει σε πλειστηριασμό για τον παίκτη.


Όσο η πλευρά του Μπακάκη αδυνατεί να φέρει στο τραπέζι  μια ικανοποιητική πρόταση για την ΑΕΚ τόσο το θέμα θα "σέρνεται" δίχως ουσιαστικές εξελίξεις.


Σε αυτό το σημείο θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί να μην χωρίσουν κοινή συναινέσει οι δύο πλευρές ώστε να βγουν αμφότερες κερδισμένες; Εδώ έρχεται και "κουμπώνει" η ανησυχία των ανθρώπων της Ένωσης εξαιτίας της φημολογίας που θέλει Παναθηναϊκό και Άρη να... καραδοκούν, παρακολουθώντας τις εξελίξεις!


Οι Κιτρινόμαυροι δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν τον Μπακάκη ελεύθερο, καθώς σε τέτοια περίπτωση θα του επιτρέψουν να συμφωνήσει με άμεσο ανταγωνιστή τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο το 2017 και στον Δικέφαλο δεν θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάφαρο για... αντι-Μπαρμπόσα η ΑΕΚ - "Γεμάτο" βιογραφικό, πέρασμα από Αγγλία - "Κονέ" με Ελλάδα! 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags