Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Ζαγαρίτης - Χωρίς Βράνιες στην Τούμπα η ΑΕΚ - "Τρελαμένος" ο Γιαννίκης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 12:00:00

Εσπευσμένα Ελλάδα ο Ζαγαρίτης - Περιμένει τηλέφωνο... Μαρτίνς - Χωρίς Βράνιες στην Τούμπα η ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Εσπευσμένα Ελλάδα ο Ζαγαρίτης - Περιμένει τηλέφωνο... Μαρτίνς - Χωρίς Βράνιες στην Τούμπα η ΑΕΚ!

Το ταξίδι express 36 ωρών για συγκεκριμένο λόγο και... ο Ολυμπιακός. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή της Πάρμα στην χώρα μας, αλλά και για τη μεγάλη απουσία της Ένωσης στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Η στήλη "κτυπάει" σήμερα με δυο δυνατές αποκαλύψεις με πρωταγωνιστές Ζαγαρίτη και Βράνιες. Έχουμε και λέμε:

 

1/ZΑΓΑΡΙΤΗΣ: Είναι ήδη στην Αθήνα, κάνοντας ένα ταξίδι αστραπή 36 ωρών!  Κι αυτό αφού αύριο πρέπει να βρίσκεται πίσω στην Πάρμα,με την άδεια της οποίας άλλωστε "πέταξε" για την Ελλάδα. Με τα δημοσιεύματα και την φημολογία πλέον να έχουν κτυπήσει... κόκκινο, σχετικά με την επικείμενη (;) "μετακόμιση"/επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Βέβαια για να προχωρήσει ένα τέτοιο deal θα πρέπει να γίνουν διάφορες σημαντικές κινήσεις και επαφές, που ακόμη δεν έγιναν παρά την έξαρση δημοσιευμάτων. Όπως για παράδειγμα να ξέρει και ο άσος τις σκέψεις του προπονητή (Μαρτίνς) για τον ίδιο και την προοπτική του στους "ερυθρόλευκους". Όλα αυτά πάντως επαναλαμβάνω είναι ακόμη περισσότερο...φιλολογικά. 

 

2/ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ: Για αυτό άλλωστε τον λόγο δεν θα πρέπει να παρερμηνευτεί το σημερινό  ταξίδι/express του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Ελλάδα με τελικό προορισμό την Θήβα. Ήρθε για  οικογενειακό λόγο και όχι ευχάριστο. Συγκεκριμένα, για την κηδεία του αγαπημένου του παππού, του οποίου έχει πάρει και το όνομα, δηλαδή του Βασίλη Ζαγαρίτη του πρεσβύτερου. Ο τελευταίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Κυριακής από κορωνοϊό, σε ηλικία 86 χρονων και ο εγγονός του/ποδόσφαιριστής της Πάρμα ήθελε να παρευρεθεί στο τελευταίο αντίο του. Για αυτό άλλωστε τον λόγο και η κηδεία καθυστέρησε μια ημέρα, για να έρθει ο άσος...

 

3/ΒΡΑΝΙΕΣ: Δεν της έφτανε η ήττα/σοκ κι από τον Παναιτωλικό, με την όποια ... τρελή εσωστρέφεια να την απειλεί ξανά, προέκυψε για τον κόουτς Γιαννίκη και σοβαρότατο αγωνιστικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει ΠΑΟΚ. Κι αυτό αφού βγήκε νοκ άουτ βασικός κι αναντικατάστατος αμυντικός του. Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο στόπερ να μην είναι στην διάθεση του προπονητή του. Όχι μόνο για το Κυπελλικό ντέρμπι της Τούμπας αλλά και για το ματς της Κυριακής, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Η απουσία του Βράνιες θα γίνει γνωστή εντός της ημέρας, με την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αλλά είναι δεδομένη. Όσον αφορά στον "αντι-Βράνιες" Σβάρνας και Μήτογλου διεκδικούν την θέση δίπλα στον Τζαβέλα. Θυμίζω πως εκτός του Βράνιες δεν θα έχει ξανά τον Αραούχο και δεν θα ξεκινήσει ο Στάνκοβιτς...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατούν άρρωστη την ΑΕΚ με νόμο του Προκρούστη - Έχουν "καβαλήσει" τον Γιαννίκη - Όχι άλλο Μάνταλο
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags