Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζου - Αυτή θα είναι η 11αδα Ιωνικό
| 2022-01-21 14:35:00

Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζου - Αυτή θα είναι η 11αδα Ιωνικό

Sportdog Team
Τέλος κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζου - Αυτή θα είναι η 11αδα Ιωνικό

Ποιος αποχωρεί από το Τριφύλλι και ποιοι είναι οι λόγοι του διαζυγίου; Το ρεπορτάζ κρύβει αρκετές εκπλήξεις...

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μοιρώτσος, μίλησε στον αέρα του Over FM για την υπόθεση συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη και για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιοβάνοβιτς με τον Ιωνικό.

 

Αρχικά, ο Βασίλης Μοιρώτσος στάθηκε στο ότι ο Χατζηγιοβάνης έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα είπε πως δεν έχει να κάνει με τον τραυματισμό του, αλλά με τον Γιοβάνοβιτς που απλά δεν τον υπολογίζει. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση του Έλληνα εξτρέμ. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση.

 

 

Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του ανέφερε πως δεν θα προχωρήσει. Μάλιστα ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ήταν κάθετος σε αυτό αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό. Έτσι, ο Χατζηγιοβάνης θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος, ο Βασίλης Μοιρώτσος, μίλησε για τις σκέψεις που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τον Ιωνικό. Ο Μπρινιόλι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρα. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συντελείται από τους Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση ο Αϊτόρ και στο δεξί αναμένεται να αγωνιστεί ένας εκ των Παλάσιος και Βιτάλ. Μόνος του στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρλίτος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags