Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο-"φωτιά" για φορ κλάσης - Η δήλωση του ίδιου - Θα είναι μεταγραφάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-22 09:25:00

Σενάριο-"φωτιά" για φορ κλάσης στον Ολυμπιακό - Η δήλωση του ίδιου - Θα είναι μεταγραφάρα!

Sportdog Team
Σενάριο-"φωτιά" για φορ κλάσης στον Ολυμπιακό - Η δήλωση του ίδιου - Θα είναι μεταγραφάρα!

Ένα όνομα που θα κάνει "γκελ" στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την θέση του επιθετικού στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο λόγος για τον Εράν Ζάχαβι, τον άσο της Αϊντχόφεν, ο οποίος εμφανίζει τάσεις φυγής από τους Ολλανδούς και νέα δημοσιεύματα από την χώρα της τουλίπας εμπλέκουν τους Ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιο του 34χρονου Ισραηλινού άσου λήγει το καλοκαίρι και προχθές έπαιξε στο Κύπελλο με την Τέλσταρ για 25 λεπτά, μετά από δίμηνη αποχή εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Ζάχαβι μίλησε για το μέλλον του και είπε πως «φήμες θα υπάρχουν πάντα και δεν μπορώ να τις ελέγξω. Βέβαια, τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Το καλό για εμένα είναι ότι με είδατε ξανά στο γήπεδο και μπόρεσα να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τα υπόλοιπα δεν είναι της παρούσης».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό για την συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην ομάδα ο Ελ Αραμπί (που λήγει το συμβόλαιό του) και ο Τικίνιο (που απασχολεί διάφορες ομάδες).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags