Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" κι άλλο θέμα ο Μπότο - "Κλείνει" τον παικταρά, "δένει" τα στόπερ - Βράχος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-22 11:52:00

"Τελειώνει" κι άλλο θέμα ο Μπότο - "Κλείνει" τον παικταρά, "δένει" τα στόπερ - Βράχος!

Sportdog Team
"Τελειώνει" κι άλλο θέμα ο Μπότο - "Κλείνει" τον παικταρά, "δένει" τα στόπερ - Βράχος!

Ο παίκτης βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και να "δέσει" ακόμα περισσότερο την άμυνα για τα επόμενα χρόνια.

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκεται ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος πριν τον αγώνα Κυπέλλου με ΑΕΛ είχε στείλει μήνυμα παραμονής στην ομάδας και μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο Ζοσέ Μπότο φρόντισε να κάνει τις πρώτες επαφές τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μετρά ως τώρα 87 συμμετοχές και 11 γκολ με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ατζέντη του. Στην διάρκειά τους, επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και η κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας.

Αυτό είναι και η βάση για να “τρέξουν” από εδώ και στο εξής οι διαπραγματεύσεις για όλες τις λεπτομέρειες της επέκτασης συνεργασίας (ετήσιες απολαβές και διάρκεια). Προφανώς, το νέο συμβόλαιο δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τρία χρόνια, αφού ο Ινγκασον είναι σε πολύ καλή ηλικία και αποτελεί τον "ογκόλιθο" της "ασπρόμαυρης" άμυνας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags