Facebook Pixel Ολυμπιακός: O Μαρινάκης πήρε... σκούπα και ξεκίνησε τις μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 10:00:00

Αλλαγές στον Ολυμπιακό- Οι δύο Γάλλοι Advisors που έπιασαν δουλειά - "Τελειώνει" τεχνικός διευθυντής

Του Αδέσποτου
Αλλαγές στον Ολυμπιακό- Οι δύο Γάλλοι Advisors που έπιασαν δουλειά - "Τελειώνει" τεχνικός διευθυντής

Ρεπορτάζ με ονόματα! Ποιος Έλληνας αποχωρεί και ποιος επέστρεψε στου Ρέντη. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις μεγάλες ανακατατάξεις που έρχονται στο Λιμάνι σε επίπεδο Ακαδημιών, μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε... σκούπα και ξεκίνησε τις μεταγραφές!
 

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα. Υπάρχει ο Ολυμπιακός Β, που λειτουργεί αναπτυξιακά με πολλά σπουδαία ταλέντα να τον στελεχώνουν, έχοντας μακράν το πιο ακριβό ρόστερ (και το υψηλότερο λειτουργικό κόστος/μπάτζετ) στην κατηγορία αλλά και η πολυδιαφημισμένη Ακαδημία του.

Άλλωστε με την Ακαδημία του Ολυμπιακού μόνο αυτή του ΠΑΟΚ μπορεί να συγκριθεί και την ανταγωνίζεται (από πλευράς οργάνωσης/απόδοσης/υλικού/χρημάτων που δαπανώνται) αλλά και εκεί οι "ερυθρόλευκοι" υπερτερούν λόγω του υπερσύγχρονου αθλητικού/προπονητικού κέντρου που διαθέτουν - και συνεχώς εξελίσσουν - στου Ρέντη.

Η στήλη είχε αποκαλύψει (αποκλειστικά) πριν από περίπου 45 ημέρες την επίσκεψη στου Ρέντη και την ιδιαίτερη ξενάγηση (από τον Νάνο και όχι τον Ελευθεριάδη) του Ζοσέ Ανιγκό στις εγκαταστάσεις (και όχι μόνο). 

Είχαμε γράψει τότε πως δεν μπορούσε να είναι εθιμοτυπική αφού ο σταθερά στενός συνεργάτης του Μοντεστό στα μεταγραφικά -σύμβουλος επί αυτών σε Ολυμπιακό και Φόρεστ - έτσι κι αλλιώς ερχόταν πυκνά , συχνά στην Ελλάδα και στην Αθήνα ενώ γνώριζε του... Ρέντη. Άρα, λοιπόν, άλλο μια απλά ξενάγηση για τις αλλαγές που έχουν γίνει κι άλλο ενημέρωση για κάτι με το οποίο θα ασχολιόταν/αναλάμβανε προσεχώς...

Όλα δείχνουν πλέον κι ας μην υπάρχουν ανακοινώσεις πως η Ακαδημία του Ολυμπιακού πάει για... αναδιάρθρωση. Κοινώς έρχονται μεγάλες αλλαγές αφού τα πράγματα εκεί - στην μετά Πίκουλα εποχή - δεν πάνε καλά!

Η ομάδα Κ19, η "ναυαρχίδα" της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας... παραπαίει στο πρωτάθλημα ενώ έχει αλλάξει και προπονητή (από τον Μαυρογενίδη στο προβεβλημένο Συλαϊδόπουλο). Επίσης, η Κ17 παρότι διαθέτει σούπερ υλικό κινδυνεύει να μείνει για πρώτη φορά μετά από χρόνια εκτός final four.  Για να μην πούμε και για τον Ολυμπιακό Β, παρότι αυτός θεωρητικά λειτουργεί μέχρι τώρα ανεξάρτητα από την Ακαδημία...

Eίναι εμφανής πλέον η προβληματική κατάσταση αφού δεν υπάρχει μια ενιαία "πολιτική", έχουν γίνει λάθη στην στελέχωση όπως και στην διαχείριση παικτών που ανεβοκατεβαίνουν στα ηλικιακά γκρούπ ανάλογα με την βουληση/φιλοδοξία των προπονητών τους και όχι βαση οργανωμένου πλάνου και στρατηγικής. Και με τα αποτελέσματα στα διάφορα γκρούπ να μην είναι καλά (εξαίρεση η Κ15),  σε ένα κλάμπ όπως ο Ολυμπιακός που πάντα και παντού θέλει νίκες.

Στο δια ταυτα: την τελευταία εβδομάδα στου Ρέντη κυκλοφορούν δυο Γάλλοι, με τα καρτελάκια των...Αdvisors! Mάλιστα συμμετέχουν και στα διάφορα μήτινγκ που γίνονται με στελέχη/επικεφαλεις/προπονητές της Ακαδημίας και των διαφόρων γκρούπ! Ο ένας είναι ο Ζοσέ Ανιγκό ενώ για τον άλλον έχει διαρρεύσει μόνο πως είναι Γάλλος...

Την ίδια ώρα, δηλαδή με την παρουσία των δυο Γάλλων Advisors, ο νυν τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Θοδωρης Ελευθεριάδης, κυκλοφορεί με... πολιτικά στου Ρέντη! Κάτι που έχει σχολιαστεί και θεωρείται απόδειξη πως "τελειώνει". Άλλωστε το επικείμενο "φάγωμα" του παίζει εδώ και περίπου 2 μήνες!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Μαρτίνς - Δεν είναι εμμονή τα τρία στόπερ - Τι... τρέχει με Ελ Αραμπί; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags