Ο λόγος για τον Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος, εκτός από σπουδαίος σκόρερ, ήταν και ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που έδωσαν μεγάλες μάχες για τη δημιουργία του ΠΣΑΠΠ, πριν από ακριβώς μισό αιώνα. Η παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που συνδέθηκαν άμεσα με την ιστορία του Συνδέσμου.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δημιουργία του ΠΣΑΠΠ, αλλά και για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Τρομερός Αντώνης Αντωνιάδης - Ατάκα για τον φετινό Παναθηναϊκό!

Για τα πρώτα βήματα του ΠΣΑΠΠ: «Τότε ήταν άλλες εποχές, κάναμε πολλούς αγώνες. Ήταν πιο δύσκολο να φτιάξεις τον ΠΣΑΠΠ παρά να βάλεις γκολ στην Έβερτον, είχαμε να παλέψουμε με μεγαθήρια».

Για την υγεία του: «Είμαι καλά, η περίπτωσή μου έχει εκθέσει ολόκληρη την ιατρική».

Για το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα βελτιωμένος, δείχνει καλά στοιχεία και είναι σημαντικό να συνεχίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».