Η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η συνολικά εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού έχουν φέρει κλίμα αισιοδοξίας, ωστόσο το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο παραμένει ανοιχτό. Οι «πράσινοι» εξετάζουν το σενάριο για μία έως τρεις προσθήκες, χωρίς όμως να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, καθώς ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από την εικόνα της ομάδας μέχρι τον Δεκέμβριο, τις αγωνιστικές ανάγκες και την κατάσταση των τραυματιών.
Στη μεσαία γραμμή, ο Τζέικομπ Νίστρουπ βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, με τις εμφανίσεις των Ετιέν Καμαρά και Κινγκς Κάνγκουα απέναντι στην ΑΕΚ να επιβεβαιώνουν την ποιότητα στον άξονα. Αντίθετα, η θέση του εξτρέμ παραμένει στο επίκεντρο της συζήτησης. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Σαντίνο Αντίνο, οι αυξημένες υποχρεώσεις απαιτούν επιπλέον λύσεις στα άκρα, ειδικά αν προκύψουν αποχωρήσεις ή απουσίες.
Διαβάστε επίσης...
Στο τραπέζι και η προσθήκη κεντρικού αμυντικού
Παράλληλα, στο τραπέζι βρίσκεται και η πιθανότητα απόκτησης ενός αριστεροπόδαρου στόπερ. Παρότι η αμυντική γραμμή στελεχώνεται από τους Στέφαν Ντε Φράι, Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Γιώργο Κάτρη, ο Παναθηναϊκός θα ενδιαφερόταν για έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ικανό να προσφέρει ευελιξία καλύπτοντας παραπάνω από μία θέσεις.
Ο Δεκέμβριος θα αποτελέσει τον καθοριστικό μήνα για τις τελικές αποφάσεις: εάν η ομάδα διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και επιστρέψουν οι τραυματίες, οι κινήσεις ενδέχεται να περιοριστούν σε μία ή δύο στοχευμένες προσθήκες, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο τριών μεταγραφών θα συγκεντρώσει περισσότερες πιθανότητες.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος